Betsel Deletedmom328 Bende 14. Günümde vermeyi düşünüyorum 2 gün var negatif çıkmaz diye korkuyorum. Sizinki çıkınca bizimle de paylaşır mısınız?
HGa Baobap canım 33 haftalık gebeydim olduğunda . Başlangıçta burun tıkanıklığı bacaklarda ağrı halsizlik çok hafif boğaz ağrısı oldu
Betsel Deletedmom328 Çok sevindim bebeğinide zamanında hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın İnşallah
Zerringrs Baobap korkma Allah büyük senin için ilk üç ay çok önemli gelişim evresinde olduğu için çok dikkat et kendine bol bol vitaminli şeyler ye İnan tat alamıyorum koku desen hiç yok ama bebek için yiyorum
Baobap Zerringrs çok geçmiş olsun ya:( ben oldukça sağlıklı besleniyorum zaten. Umarım bir sorun olmaz.
Zerringrs Bebegm42 ilaç vermediler zaten gebeyim diye hiçbirşey yok . Ben önce çok şiddetli baş ağrısı ve vücut ağrısıyla gittim özel doktorum test yaptı çıktı işte belirti buydu şimdi iyiyim sdce koku tat duyum yok
Gzmmstf 1PrensAnnesi Bende kapadım inşallah hiç birimiz de çoçuklarımız da kapasın rabbim bu hastalığı gelmeden esirgesin inşallah aşı bulunur biran önce de rahata ereriz