kubracpkn Bizde çocuk düşünüyoruz ama doktora gitmek istemiyorum şimdilik bir sorunumuz yok yumurtlama günü ouyormuş ovulasyon testi gösteriyormuş bunu kullanan var mı ?
Ayten1994 kubracpkn evet gosteriyor ama bunu kendinde hiss ede bilirsin.adetin duzenlimi? Kac gunden bir adet oluykrsun? Yumurtlama oldugunda karninda adet agrisi gibi agrilar ve akinti oluyor .
Sevgiglc kubracpkn evet internetten alabilirsin kendin kaba taslak yumurtlama gününü hesaplarsan o günlerde test yaparsan emin olursun testte idrarina göre oluyor yumurtlama varsa çift çizgi çıkıyor
kubracpkn Ayten1994 21 günde bir oluyorum 7 gün sürüyor toplam döngüm 28 gün sürüyor ve düzenli evet bazı adeta programlarında 14.gün yumurtlama gösteriyor ama emin olamıyorum geçen ay hiç dikkat etmedim yumurtlamayı kaçırmak istemiyoruz ☺️
Ayten1994 kubracpkn canim yumurtlaman 14 cu gun olsada siz 10 cu gunden baslayin ta 20 ci gune kadar.adet olunca adetin ilk gununden zaten basliyor yumurta yetismeye.
Kebelegimm kubracpkn canım flo diye bi uygulama var o uygulamadan takip et harika bişey senin hangi gün hamile kalma şansın yüksek hangi gün düşük onu gösteriyor helede sen düzenli oluyormuşsun bi bak derimm
34Gizem Sevgiglc bu ay innovita kullandım bence çok hassas ve doğrular uygulamaya göre iki gün gördüm yumurtlamayı :)
gunesveguney Sevgiglc canım bişey sorcam.bende yumurtlama testi yaptim https://hizliresim.com/FoX94v bana da yorum yapar misin:( 2 gun once gordum koyulugu 4 gundur de degerlendiriyoruz tamamen silikleşmedi sanki yumurtlama ve catlama olmus dimi ne diyorsun
kubracpkn 34Gizem yaa Peki bende deneyim onu bakalım inşallah rabbim aratmaz kimseye isteyen herkese nasip etsin evlat ☺️
kubracpkn Kebelegimm birden fazla uygulama yükledim hepsinde 13 ve 14 Eylül yumurtlama gösteriyor 1eylül adet başlangıcı ama kaçırmak istemiyorum önerebileceğiniz test var mı
kubracpkn Myssr bende bilmiyorum alsam mı almasam mı diye tereddütte kaldım olacağı varsa rabbim nasip eder ama 🤷🏻♀️
kubracpkn Kebelegimm indirdim sen söyleyince onda da aynı günü işaret ediyor deneyip görcem bakalım 😂
Miray61 kubracpkn deneme yalan vallaha ben hep ona göre gidiyordum iki yıl olcak düşük yapalı daha olmadı ve bu ay yumurtlama testi aldım takvimdekinden 3 gün sora yumurtladım yani yanlış onlar sadece oyalanıyor insan inşallah gebe kalmışımdır
Kebelegimm kubracpkn dimii 😂 bak ben cok iyi takip ettim ve ovulasyon testine bile ihtiyaç duymamıştım Allaha şükür gebe kaldım😍