Kbrydgd Gijok surekli bi dalgalanma oluyor bende . Balik gibi yüzüyor icerde . Her seferinde doktor muaynesinde heralde döndü diyorum ama malesef ☺ belkide dediginiz gibi farkli bi durum hissedicez ve anliycaz
Bus_ak18 Kbrydgd hayırlısıyla doğsunlar da her ikiside doğum neticede. İnşallah burada sağlıkla doğum postu açmak bizede nasip olur
Boncukbeyinannesi Kbrydgd bir doktorun paylaşımında görmüştüm isi veren bir çubuk gibi bir şey. Onunla bebeği uyarıp dönmesini saglayacaklardi. Ya da işinin ehli ebeler dışarıdan mudehaleyle bebeği cevirebiliyorlar
Kbrydgd Boncukbeyinannesi saglik ocagindaki hemsirem aradi ona soyledim bebek ters diye . Doktorun eğer iyi bi doktorsa el manevralariyla bebeği döndürebilir . Bi sor dedi . Ve youtube da bi kac video izledim döndüren doktorlar var . Ama riski varmi yok mu bilmiyorum tabi. Sorucam kontrole gittigimde
06minigimym Kbrydgd benim bildiğim kadarıyla zaten bu hareketler baş aşağı pozisyon da değilse yapılmaz doktorum öyle demişti squat yaparak iyice ayakalrini kanala yerleştirir sin bebeğin baş aşağı dönme ihtimali varsada dönmez demişti
Kbrydgd 06minigimym ebe de bana comelme hareketleri yap . Kafasi vucuduna gore agir oldugu icin yer cekim etkisiyle döner dedi . Sasirdim suan 🤷♀️
Snglekz Ters bebeklerde öZellikle squat yapmayın daha da yerleşir diye dinlemiştim bir uzmandan doktorunuza danışıp yapın egzersizleri bence
Kbrydgd Snglekz herkes farkli diyor benim aklim karisti . Dun hemsire de arayip öyle dedi . Cumartesi kontrolum var doktorda . Onada sorarim artik . Bakalim o ne diycek . Hepimiz saglicakla kavusalim bebislerimize 🍁🤱