Bahar_N tany15 onu hiç sorun etme son dk bile inebilirler sancıyla inecek o ve suyun gelirse onla beraber inecek kayarak hiç üzülme güzel düşün doğum pozuyonundaysa sorun etme
MeryemSare34 tany15 canım ben 40 haftalığım kanala girmedi sancım yok bekliyoruz doktor dediki normal girmemesi bebegin kanala girmesi için şiddetli sancı gelmesi gerekiyor o sancı onu kanala itiyormuş
tany15 MeryemSare34 yaaa🥺benim doktorumda normali destekleyen bi doktor halbuki ama böyle su fazlalığında girmesi zor oluyo sezeryan olabilir korkma diyince panik oldum bende🥺
MeryemSare34 tany15 su patlayınca girer en kötü canım hiç kafana takma sen bol bol çömel kalk yürüyüş yap 😘
MeryemSare34 tany15 ayrıca haftan cok degil neredeyse iki hafta var önünde zamanı var yani benimki 40 hala gelmeye niyeti yok😆
Gzmsydr tany15 38+6da yım iki gün önce kontrolde doğum pozisyonundaydı bugun kontrole gittim dogum kanalına girmiş dedi ne olduysa 2 gün içinde oldu senin daha vaktin var
tubaokan tany15 benim de suyum fazlaydı ve Bebek çok hareketliydi doktorum meyve ve dondurma yemememi söyledi. İki hafta sonra normal seviyeye döndü suyu. Size de öneririm