SerenYiitolu Mine iyi pişmişlerden seçmelisin onlar sulu olduğu için takılıyor boğaza bide iyi çiğnemek gerekiyor ☺
SerenYiitolu Mine işte onu bilmiyorum 😂😂 böyle sapsarı olacak al bi tane dene kabuğunu sor tabağa doğra iyice çiğneyerek ye bakalım 😂☺
YamacDemirinAnnesi tugcemre her gün yiyorum 31+3 olduk bakalım yakışıklı mı olacak gamzeli mi 😇😇 inşallah gamzeli olur oğlum 😍😍
tugcemre YamacDemirinAnnesi ayy senın dogumunda yakın haber et bize masallah az kalmıs bir avazda kurtulursun saglıklı kucagına alırsın tatlım
YamacDemirinAnnesi tugcemre evet benim az kaldı çok şükür 🙏🏻 Hepimiz bir avazda kurtuluruz inşallah 💙🙏🏻 Haber veririm canım merak etmeyin 😂😂
Mine SerenYiitolu geçen suyla zor yuttum bi de bu kadar boğucu olduğunu bilmiyordum normal elma gibi düşündüm çiğ olarak tüketmemiştim 🤣🤣
Ravza tugcemre evet canim bende duydum onu bende çok yiyorum insallah hepimizin Bebisleri sağlıklı ve çok güzel olur 🙏🏼😇
Hmzglm Kizlar selamun aleykum yeni katildim benim bir bucuk yasinda kizim var ve bes hafta iki gunlukte hamileyim ve ilk hamileligimde kizimda ayva yedim gercektende cok tatli ve guzel bir kiz cocugu dunyaya getrdimmm
YamurKarabulut Ayvayı bende limonlu tuzlu seviyorum ama ödem ve tansiyon sorunu yaşamamak için tuzsuz yemenizi öneririm 👍🏻
tugcemre ayy insallah bizimkşde öyke olur bugun aksam yemege baslıycam nasıl yıyecegım bılmıyrum ama tatlı, gamzeli bir bebegim olmasını iştiyrm