SerenYiitolu tugcemre haha🙂 tabi oda bi ihtimal bakalım nasıl bişe çıkacak hep çok merk etmişimdir ultrsnda bal dudaklı okka burunlu bi bebiş görünüyor 🙈😂😍
tugcemre SerenYiitolu ay maşallah darısı bıze insallah suan pek net degil bebişimiz ya hani omdan allah kucagına almayı nasıp etsın uzun ömürlü bal dudaklı bır oglun olur insallah cnm
SerenYiitolu tugcemre amin canım cümlemiz sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallah 🙏🏻😍 ben 12. Haftamda öğrendim hemen gösterdi kendini bizim ki🙈😂
Ayem Ayy çok sevindim bunun için bende 29 haftalik hamileyim ve ayvayi severek yiyordum ama bundan sonra ole dusunerek yiyecegim insaallah hepimizin saglikli olsunda her bebis guzeldir😇😄🤗😍
SerenYiitolu Deniz14 inşallah öğrenirsin canım çiklta ye gitmedn vişne suyu iç iyice hareketlensin 💕😍
EliFurkan Bende her gün ayva yiyenlerdenim 🙋 28 haftaligiz renkli ultrasonunda gayet yakisikli duruyordu oglum 😅 herhalde işe yariyor 😌
Deniz14 SerenYiitolu 50 kiloyla hamile kaldım hala aynı kilodayım bebiş gayet iyi ve sağlıklı🙏🏻 Yediklerime içtiklerime dikkat etmiyorum aman kilo alırım diye ama alamıyorum🙈
tugcemre Deniz14 ay masallah bende 55 ile hamile kaldımda bebiş kılo alsa yeter benım içinde insallah bende 55 ile kalırım bebişim saglıklı olur
Deniz14 tugcemre önemli olan bizim ne kadar az ya da ne kadar çok kilo aldığımız değil bebişlerin sağlıklı olması 🙏🏻🙏🏻
Nurglnsal tugcemre herseyden önce ayvada birsürü vitamin mineral demir çinko fosfat var yazın googlea ayvanın faydaları diye cook faydalı ve kalorisi az şekersiz bi meyve
Kurtum tugcemre umudumuz o yönde 🤣😍😍 güzelliği bilmem de ben gamzenin tamamen genetik olduğunu düşünüyorum nedense gözlemlerim bu yönde hayırlısı bakalım ☺
SerenYiitolu Mine iyi pişmişlerden seçmelisin onlar sulu olduğu için takılıyor boğaza bide iyi çiğnemek gerekiyor ☺