yamacalimoms Dlkozdmr Kuvoz korkusu, acaba sağlıklı mi korkusu oluyor.Gecen eşime ben ölürsem doğumda ona kim bakxak diye ağladım,iyice bozdum kafayı 🤷
Dlkozdmr yamacalimoms Allah korusun inşAllah ya o kadarda kötü düşünmeyelim Rabbim evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın inşAllah hepsi geçecek doğuruncada inşAllah eminim başka kuruntularımız başlayacak 😄
Zuhal1 yamacalimoms ben uzanıyorum var ama yarın doktora kontrole gidicem sorarım zaten bişey olursa söylerler inşallah bişi yoktur bendede ilk defa oldu
Zuhal1 yamacalimoms aynen canım sanki heran diyorum ya bişi çıkacak ordan afedersin gaz gibi ama yok ben bugün çok yoruldum belki ondandır konuya bende bakcaktım dedim kendi kendime ne yazıcam başlığa bakcak millet sen yazmışsın 😂
Melike145334 yamacalimoms bu bir doğum belırtısı olabılır pamuk yapmayın ama benım ılk doğumum tam da bu hısle geldı sankı ıkınma kabız hıssı gıbı baskı ve hıs vardı hıc anlamamıstm sabahına sancılarla uyandım bır doktora gıtsenız iyi olur
yamacalimoms Melike145334 doktoruma yazdım doğum pozisyonuna girdiği için ayakta durduysan baskı yapmıştır dedi, korkuttunuz beni 🥺
Ezgi-ceren Ben de 34. Haftadayım benim geçen hafta o his oluyordu bira kabızlıkta vardı hafifledi. Ama yine de arada dediğiniz gibi sanki böyle bir dolgunluk hissediyorum. Bugün kontrolümde var sorucam ayrıca doktora da önemli bir şey olacağını sanmıyorum 🙏
ecembugra53 yamacalimoms 32 haftalığım canım 😊😂 canım Doğum korkusu olır benimde aklıma gelmiyor değil ama psikolojik olarak burada bilinç altı cok önemli doktorun hep rahat ol diyor kafana koyma tskma dedi böyle seyler o kendilindrn hersey gelecek geçecek dedi biz kendimizi ne kadar rahat bırakırsak bebekte o kadar sakin ve Doğum güzel okurmuş canım hep böyle duydum