Momster htclrsyvz evet her urunu inceliyor mutlaka bakin ben hep oradan bakarak aldim. Urunlerin iceriklerini inceliyor. Sabitlenmis hikayelerinde yildizlar listesi vs var
Arya12 htclrsyvz mühendisinoglu sayfası tavsiyesiyle.içerikleri inceliyor. Mustela şampuan losyon vs bez olarakta Pampers pure
Zeyzeyka htclrsyvz yani öyle söylemler var ama doğruluğu kanıtlanmamış bilgi, bu pampers pure içeriği en temiz diğer prima ürünlerinden değil olmazsa sleepy e geçeceğim, yıllarca orkid için aynı şey söylendi çok şükür çocuğumuz oluyor
1munevver Ben de hiç kullanmadım ama mustela için şikayet var com da yara yaptığına dair çok fazla şikayet var
burcumelis Meric1 inan ben kullandım güneş kremi berbat 18 aylık bebeğime süremedim resmen elinize yapısıp kalıyor. Şampuan da almıştım temiz içerik diye şuan valla köpeğime kullanıyorum hiç zerre kokmuyor temizlemiyor bebeğime dus aldırıyorum saçı falan temizlenmiyor berbat kesinlikle hep mustela kullanmıstım bi minoris denedm pişman oldm trendyoldan bugn aldm şampuan mustela
Meric1 burcumelis cnm zaten içinde sülfat benzeri şeyler olmadığında şampuan köpürmez. Biz köpürmeyince temizlemiyor zannediyoruz. Zaten bebek bu bende böyle haşır huşur temizlesin istemiyorum cildini.ben kendimde sülfatsız şampuan kullanıyorum diğerleri gibi kokusu yok aman aman köpürmüyor baya bol dökmem lazım ama şuan 1 günde yağlanan saçlarım artık 3-4 gün yağlanmıyor. Diğerleri sert temizlediği için cildin dengesini bozuyor. Daha kullanmadım ama bakalm deneyip göreceğim. Musteleda ben birsey görmüştüm içeriğinde ondan almamıştım sanırım ama oda iyi diyorlar.
burcumelis Meric1 yok köpüyoki gene benim kastım köpürmesi değil cocugun saçını falan kötü yapıyor temiz yapmıyor vucudunu dus aldıgı belli olmuyor mustela ztn mühendisoglunda temiz içerikli listede bi içinde koku varmıs avakado gibi oda olsun artık bişey olmaz oncacıktan
OrkideAksan htclrsyvz pişik kremi için sudocrem ve oksizinc öneririm , bezin her çeşidini denedim diyebilirim Prima premium care de en son kaldık . Ama şunu gördüm ki her çocuk kendine özgü denemeden başka çare yok 🤷🏽♀️🤷🏽♀️
Birminiginannesi htclrsyvz ben sleepy şampuanı ve vucud losyonunu pişik kremini farmasiden almayı düşünyorum ama bilmiyorum daha incelemedim biraz zaman gecsin incelicem farmasinin urunleri dogal oldugu icin tercih edicem heralde bide vucud losyonu cok güzel kokuyor💓
Shr1530 htclrsyvz bebek bezi sleepy tercih ettim losyon ve bebek yağı almadım çünkü bebeklerin gözeneklerini tıkıyor onun yerine vücûd nemlendirisi tercih ettim şampuan minoris pişik kremi sudocrem aldım