htclrsyvz Merhabaa🙆🏻♀️ bebek şampuanı ya da losyonu seçerken nelere dikkat ettiniz hangi ürünleri aldınız? Bebek bezi seçerken içeriğini incelediniz mi hangi markayı tercih ediyorsunuz?🙆🏻♀️😍
Zeyzeyka htclrsyvz içeriğinin temiz olmasına dikkat ettim canım şampuan losyon pişik kremi mustela aldım, bebek bezi pampers pure aldım eğer sorun olursa ona göre sleepy deneyeceğim
saramomy htclrsyvz şampuan mustelanın merhaba bebek çantası aldım içinde vücut losyonu, bebek yağı, şampuanı her şeyi var bebek bezi ve ıslak mendilide sleepy aldım
Prensesimm77 htclrsyvz şampuan olarak şimdilik dalin aldim..bez olarakta ilk olarak molfix düşünüyorum duruma göre sleppy olabilir
Zeynep_cekim Bebek bezi sleepy ve baby turco aldık , şampuan olarakta cansızbaby aldık okunuşuyla yazdım valla 😂
htclrsyvz Zeynep_cekim sleepy içerik değiştirdi eskisi gibi iyi değil diyorlar. Siz memnun musunuz? Bir de baby turco nasıl acaba🙆🏻♀️
Zeynep_cekim htclrsyvz daha doğmadı bebişimiz ama kızımda sleppy kullandım çok memnunduk benim Dayım sleepy nin dağıtımı yapıyor üretildiği yerden alıp başka illere götürüyor gönül rahatlığıyla alabilirsin dedi bana
Zeyzeyka htclrsyvz yani öyle söylemler var ama doğruluğu kanıtlanmamış bilgi, bu pampers pure içeriği en temiz diğer prima ürünlerinden değil olmazsa sleepy e geçeceğim, yıllarca orkid için aynı şey söylendi çok şükür çocuğumuz oluyor
Fatma111 htclrsyvz şampuan olarak mustela aldık canım bez olarak yıkanabilir bambu bez aldım. Yıkayıp yıkayıp kullanmak istiyorum 😊😊
Liyaa Fatma111 mrb bezi nereden aldnz ? Bir de mustelanin bazı şampuanları aşırı göz yakiormus. Sizinki hangisi?
Momster Muhendisinogluna bakmadan tek bir igne almiyorum acikcasi. Benim icin içeriğinin temiz olmasi kadar onemli bir detay yok 💜
burcumelis Meric1 inan ben kullandım güneş kremi berbat 18 aylık bebeğime süremedim resmen elinize yapısıp kalıyor. Şampuan da almıştım temiz içerik diye şuan valla köpeğime kullanıyorum hiç zerre kokmuyor temizlemiyor bebeğime dus aldırıyorum saçı falan temizlenmiyor berbat kesinlikle hep mustela kullanmıstım bi minoris denedm pişman oldm trendyoldan bugn aldm şampuan mustela