Cheerfulmom Mineee123 Benim doktorum da öyle demişti ilk 1 Ay mı 10 gün mü dedi hatırlamıyorum ama şampuan kullanmamı tavsiye etti.
MinnieMouse MucizeM_5 ben de onu kullaniyorum canim, hatta kendime de kullaniyorum 😁 vucudumu onunla yikiyorum, hem kokusu guzel hem benim cildim hamilelikte cok yipranmisti dokuntu kasinti falan. Iyi geldi, hala devam ediyorum. Kizim da kokusuna alisti.
MucizeM_5 MinnieMouse Sevindim o zaman çok teşekkürler acaba bezini kullandınızöı yenidoğan ne önerirsiniz
A_ys6604 Mineee123 annem erkek bebeklerin göbekleri bazen çoğu zaman daha geç düşüyor kızların daha erken dedi. Kızlar 1 hafta sonra genelde yıkanıyor erkekler 10 gün de sürebiliyor dedi. Gobek düşene kadar bebek yikanmas dedi bana
Asel61 A_ys6604 evet zaten bebek verniks diye bi tabaka ile doğuyormuş o tabaka bebeği disardaki hastalıklardan koruyormuş bende göbeği düşüne kadar yikamicamm
MinnieMouse MucizeM_5 ben kizim erken dogdugu icin sleepy premature kullandim minicikti cunku 🤭 sonra migrosun minies 2 numarasini kullandim, muhendisinoglu instagramda icerik incelemesi yapan bi sayfa temiz icerik diye paylasmisti. Fiyati da uygun memnun kaldim hala devam ediyorum. Bir de molfixin hipoalerjenik beyaz paketli bezi de cok guzel. Fiyati da indirimden alirsan miniesle ayni hemen hemen. Deneyip gormek lazim bez biraz bebegin secimine kaliyo 🤭 stok yapma derim.
MucizeM_5 MinnieMouse Açıklaman için çok teşekkür ederimm bende molfixle arasında kalmıştım bakarım yine 🤗🤗
Defdef22 Asel61 nedense başından beri o markayı hiç almak istemedim kızım 16 aylık zaten hep mustela kullandık böle devam ediyoruz
Asel61 Defdef22 baya araştırdım yurt dışında da en çok tercih edilen bir marka ama siz memnunsaniz bisey diyemem ben bübchen aldim onu oneriyorum
Momster Asel61 bende bubchen aldim cogu seyini ama sampuanini mustela aldim. Bubschen baya oneriliyor
Asel61 Momster evet teyzem de almanyada doğum yaptı başka bisey kullanıyordu doktoru bübchen almasını en iyisi olduğunu anlatmış