Mineee123 Kızlar eşimin ailesi yeni doğan bebeğin ilk bir ay şampuansız yıkanması gerekiyor diyor ilk defa duyuyorum sizce de böyle mi böyle değilse de hangi şampuanı alayım
buseyusuf27 Mineee123 cnm mustela konak yapmıyor gecırıyor dedı kz arkdasm mustela ıle yıkamıs hep bnde baby me aldım yenı dogan köpük sampuan denıcem bakalm olmadı bska sampuan alıcam sampuansız yıkanmaz zaten bebek ben egıtım aldım ebe bıle anlatıyor yanı
Annem-2678 Mineee123 canım bizde öyle bişey yok bebeğin 40 çıkana kadar yüzüne lif sürülmez sadece onun dışında her gün yıkarız suyuna bi altın da atarız sarılık için başına şampuan vücuduna sabun ben herşeyimi unı baby aldım durumum yetseydi muslera alırdım
Rabiao66 Mineee123 bende ilk defa duydum ben hhastaneden getirdigim gün dalinin sampuaniyla yıkadım kan filan gitsin diye
MinnieMouse Mineee123 ebebektek babyme dogal icerikli, mercimek kadar alip elinde kopurtup yikayabilirsin. Fazla kopuge ihtiyaci yok bide lifle sungerle degil elinle nazikce yika canim. Cildi cok hassas. Ilk zamanlar derisi soyulur yaglamaya calis usutmeden. Uydurmuslar 😁 babyme hem dogal hem de azcik kullaninca yetiyo durulamasi da rahat
Nnur1 Mineee123 doğum yapalı 35 gün oldu. Göbeği düştüğü günden itibaren iki günde bir yıkadım. Bu sıcaklarda çocuğa eziyet olur yıkanmamak. Yazık günah. Farmasinin bitkisel bebek şampuanıyla yıkıyorum ben. Mis gibi oluyor 😍
91ARIN91ASK Mineee123 biz görümcemin bebeğini hastaneden geldikten 3 gün sonra yıkadık dalin kullanıyordu benim de oğlum doğunca bende yıkıycam johnsons baby ile yıkıycam
gokcecan Göbeği düşünce yıkamaya başlıcam inşallah. Bebek köpük kesesiyle masaj yapa yapa 🥰 minoris şampuan aldım ben. hergün yıkamayı düşünüyorum hava soğuyana kadar. Antalyadayım ve kırkına kadar yıkama ihtimalim var diyebilirim :) kasıma kadar soğumaz hava
Mom47 Ben de Minoris köpük şampuan aldım, her gün yıkamayı düşünüyorum bu sıcaklarda günah valla. Bazen insanlar çok biliyor, çok dinleme 🤭
Eylul00 Mineee123 ilk başlarda yıkanmaz diye duymuştum ama göbeği düşüne kadar galiba. Temizleme pamuğu aldım o yüzden
ggmom Eylul00 yikaniyor sadece yıkadıktan sonra göbeğini iyi kurutmaniz gerekiyor onemli olan gobegin kuru kalmasi
fosforlukalem Mineee123 göbeği düştüğü zaman yıkamaya başladım ben. 2 günde 1 yıkıyordum. Yarı kırkı çıktıktan sonra her gün yıkamaya başladım. Çok rahatlıyorlar. Şampuan, sabun, bebe yağı hepsi sebamed benim. Memnunum
MinnieMouse MucizeM_5 ben de onu kullaniyorum canim, hatta kendime de kullaniyorum 😁 vucudumu onunla yikiyorum, hem kokusu guzel hem benim cildim hamilelikte cok yipranmisti dokuntu kasinti falan. Iyi geldi, hala devam ediyorum. Kizim da kokusuna alisti.
Defdef22 Mineee123 hiç duymadım böle bişeyi benim doktorum özellikle eve çıktığımızda yıkayın dedi hastanenin mikrobu gitsin çocuktan dedi ve ozamanlar virüs yoktu şuan yani ben şampuanşa yıkadım mustela kullanıyorum en iyisi mustela
mayispapatyasi Mineee123 her gun yikiyoruz sicaklardan dolayi ama cildi kurumasin bide o kadar temizleyici maddeye ihtiyaci yok doye hafta 1 yada 2 kez sampuan kullaniyoruz digerlerinde suyla yikayip kuruluyoruz
ggmom Mineee123 Mineee123 bize gebelik okulunda ebe hanim sampuan a gerek yok bi sure dedi suyla temizleyin dedi konak olursa da kantaron yagi surup biraz yıkamadan once fırçasıyla yavas yavas tarayin oyle yikayin zamanla gecer dedi ben sampuan aldim ama kullanmayacağım bi sure