Goncakerim 39+5 olduk hala tık yok benım kızda doktor 40+2 tekrar görüşelim dedı daha ne kadar beklıcez 😫 ne sancı ne ağrı hıc bı belirtide yok sanırım ilk okulu içerde bitircek😄 post açan doğuyomus bakalım inşallah 🙏🏻🤪
Dilara60 Goncakerim çok korkuyorum böyle bir post açıp umut etmekten 😂 35+5 teyiz 38 de gelse keşke diyorum 😂 40 ı beklerse yandıkk 🥺
M_N_R Goncakerim 39+4ten Selam olsun☺Ayni şekilde hic bi belirtim yok.Bende son care doguramiyorum postu actim bugun.🤦♀️😂Hiiiic umudum yok ama .Bakalim tutar in şe ALLAH😍🙄
Esmaemir17 Goncakerim Bende doğuramayanlar kervanına katılayım😁Sancım var ama açılmam olmadığı için doktor biraz daha bekleyelim dedi🙄
Goncakerim Dilara60 vala ben kendımden erken dogum beklerdim 40 ı gorucegımı dusunmezdım şaka gıbı gelıyo sanki hıc dogurmucakmısım gıbı 😄 içimde buyutuyorum ilk okula hazırlık
merve19410705 39+0 oldum bugün gittim hala bişi yok 4 kilo olmuş çocuk korkuyorum artık bekledikçe kilo alıyo ama normal istiyorum beklicez bakalım😅
Goncakerim Asel61 bende normal ıstedıgım ıcın bekletıyo doktor sancı olsun dıye ama yok sunide verelim demıyo cocuk saglıklı bekleyelim dıyo ama nereye kadar beklıcez vala eşim artık dıyo keske sezeryan deseydık 38 de dogardı smdı 1 aylık olurdu😄
Goncakerim Dun gıttım kontrole nst de sancı var ama benım sancım yok cocuk hala yukarda yanı karnım düşmedi açılma var yok arası 1 cm anca dedi ama rahım yumuşamıs dogum hazırlıgı baslamıs dedı ama tık yok bunaldım artık
Goncakerim Hergun annem babam arıyo olmadımı doğmadımı🤣 manda yoğurdumu yedın dıyolar mandalar 12 ayda doğururmus 🤣🤣🤣
Esila454a Goncakerim benim.sancim var bebegin kilo alimi.durmus doktor eve yoladi git evde sanci cek dedi ölüyom bebege bisey olucak diye bide tuturmus normal diye ama ebelerde sen normal.yaoamazsin catin dar diyii😥😥
Goncakerim Esila454a bana normal doguma engel yok dedı o yuzden bekletıyo doktor deseydıki catın dar sezeryan olurdum hemen sizde sancınız varmıs ama bıraz daha bekleyın ınsallah kolayca dogurursunuz canım 🙏🏻
Esila454a Goncakerim amin amin.insallah bide bebegin kilo alimi durmus benim bildigim gunu doldugunda duruyo yada ters bi durum oldugunda ama doktor bunu hic takmiyooo allahim ne olur yardim et bana
Goncakerim Esila454a benımde son bır haftadır kilosu aynı suan bende tedirgın oldum 5 gun sonra muayeneye gıttıgımde hala kilosu aynıysa bende dogumu baslatın dıcem korkuyorum 40 dan sonra cocuk zehırlenme durumu olur dıyolar ama doktor cok relaxx Sağ saglık kucagımıza alırız inşallah 🙏🏻
Esila454a Goncakerim benim.doktorda bugun dalga gecerek yoladi beni herkeste vakti var demmeki diyo oyleyse kilo alimi.niye yok 2 haftadir ayni aklim duracakkkk
Goncakerim Esila454a asırı hareketlı bebegım Allaha sukur o ıcımı rahatlatıyo hareketlerı azalsa anında alın benı dıcem sezeryan ıcın 5 gun sonra bakalım ne dıcek ama ben 41 e kadar beklemem ıstemıyorum 🤷🏼♀️
Esila454a Goncakerim benim hareketleri.yok.eskisi gibi kafayi.yiyecemmmm allahim niye ya bu doktor boyle vurdum.duymaz😥😥