Derya1453 honeybooble mide bulantınız veya herhangi bir şeyden tiksinme gibi bir durumunuz oldu mu ben en sevdiğim Türk kahvesi ve çaydan tiksindim
honeybooble Derya1453 mide bulantım hiç olmadı, tiksinme yaşamadım ama hala kızartma kokusu ağır geliyor. Birde geçenlerde yediğim bişey dokundu bana dışarda uzun süre onu yemem artık ilk defa öyle kustum ben
Hatice1_ honeybooble ben de 10+3 günlüğüm ve meraktan çatlıyorum nerdeyse 😅 Sağlıklı olsunlar da inşAllah sağlıkla imanla gelsinler börülceler 🥰
Laylaaaa121212 Kızlar cinsiyeti belli olanlar bi yardımcı olurmusunuz.. 14+6 haftalığız doktor 3 nokta görüyorum kesin kız dedi ama başka bir arkadaşta doktorundan 3 nokta görüyorum erkek demiş kafam karıştı yanılma olabilir mi?
Tlhm edaelifokmn merhaba banada dün yüzde doksan erkek dendi ama değşrmi dye düşnyrm size yüzde kaç dendi acba
edaelifokmn Tlhm ben oran sormadım açıkcası benim bebiş baya uğraştırdı net pozisyon vermiyor erkek gibi sanki iyice bakalım dedi sonra evet tamam erkek dedi öyle diyince bende kesinmi diye sormadım emin gibiydi
Laylaaaa121212 honeybooble evet anlam veremedik… 14+6yız ilk başta erken dedi sonra bakıcam dedi baktı 3 nokta var yanılmam dedi kız dedi bunu normal siyah beyaz ekranda yaptı renkli ultrasonda olsa yanılma payı olamaz derdim ama çokta emin konuştu