honeybooble Oğlum olacak inşallah sağlıkla kavuşuruz 🙏🏻 13+4 ‘üz, ikili taramamızı yaptırdık. Renkli ve normal ultrason ile baktı doktorumuz erkek dedi baya belliydi ❤️ Çok değişik bir duyguymuş Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguları
Laylaaaa121212 honeybooble harika 🧿🧿🧿🙏🏻🙏🏻 Rabbim sağlıkla kucagına aldırsın bizimde gönlümüzden geçen olsun ❤️❤️🧿🙏🏻🙏🏻Ne gibi belirtilerin oldu??
Hatice1_ honeybooble ben de 10+3 günlüğüm ve meraktan çatlıyorum nerdeyse 😅 Sağlıklı olsunlar da inşAllah sağlıkla imanla gelsinler börülceler 🥰
Merimex Sağlıkla gelsin inşallah :) ben daha 8+3 um ama meraktan duramıyorum 😅 rüyamda hamile oldugumu öğrenmeden iki gün önce kız bebek görmüştüm ama hamileliği öğrendikten sonra ise erkek gördüm :)) hayırlısı:))
honeybooble Merimex bende erkek görmüştüm ve dün heyecanla uyudum bugün için kız gördüm 😅 uyanınca tesadüfen doktorum fotoğraf paylaşmış bir erkek bebek ve koymak istediğimiz isimdi bebeğin adı 😅 tesadüf oldu gidince anlattım hemen bakalım gösterirse minik dedi ve nazlanmadı 🙈
edaelifokmn Gözünüz aydın bende 15+1im bugün kontrole gittik cinsiyetinin erkek olduğunu öğrendik🥰 Benim içinden geçen kızdı şaşırttı küçük prensim❤️ Bu sene sanırım erkek senesi 2020 gebelerinden genelde erkek duyuyorum
Laylaaaa121212 edaelifokmn bende yarın öğrenicem kısmetse dua edin❤️❤️🙏🏻🙏🏻😀😀😀 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🧿🧿🧿 gönlümüzden geçen sağlıkla olsun🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Duygu8-9 edaelifokmn hayırlı olsun cnm🥰benimde bir kızım var bir oğlum olsun çok istiyorum tabi sağlıklı olsun evladın cinsiyeti yok işte birini tadınca diğerinide istiyor insan☺️
Asliahmet edaelifokmn bende genelde kime sorduysam erkek dedi bizde oglumuzu bekliyoruz 22 +1 gunluguz bakalim. Yavuz selim ‘im sag salim gelsin de İnsAllah 🌹💙
honeybooble Duygu8-9 öyle tabi öncelik sağlıklı olması ama insan işte merak ediyor inşallah öyle olur ❤️
honeybooble Asliahmet maşallah inşallah hepimiz sağlıklı alırız❤️ Benimde iş arkadaşlarım hep erkek diyordu 😅
Asliahmet Ogretmenannee aynn cnm bu sene cogunluk galiba erkek cevremdeki hamilelere sorunca cinsiyetinin erkek oldugunu soyluyorlar 🌹❤️
honeybooble tugbasare hiç belirtim yoktu ekşi tatlı meselesi yalan bence 😅 daha dün limonu dilimleyip yedim tuzlu tuzlu 🙈 öyle hiç aşermedim sadece bir kaç şey istedi canım normal zamanmış gibi 🙈
Derya1453 honeybooble mide bulantınız veya herhangi bir şeyden tiksinme gibi bir durumunuz oldu mu ben en sevdiğim Türk kahvesi ve çaydan tiksindim