37 haftalık hamileyim doğuma 2 haftam kaldı. Gümüş kapak almıştım göğüs için, kullanma kılavuzunda doğumdan önce günde iki ssat kullanın yazıyor. Ben de gögüs ucu kremi sürüp kapakları takıp 2 saat kullandım. Ama kaşıntı yaptı resmen. Neyi yanlış yapmış olabilirim keremle birlikte kullanmamak mı gerekiyor? Kullanıp tecrübe edenler yardımcı olabilir mi 🙏

Ben araştırdım canım onları bildiğim kadarıyla krem sürülmüyor doğumdan önce tak cıkar doğumdan sonra memeden gelen süt orda birikiyor iyileştirici özelliği var haftada 1 yıkıyorsun karbonatla ov sonra bol suyla durula

Dk72 kremsiz kullanacaksın canım onu. Ben evde sadece atlet giydiğim için kullanamıyorum ama dışarı çıkarken sütyenimin içine koyuyorum hiç farketmiyorum bile varlığını unutuyorum.

• Dk72 bunu yanıtladı.
      • Dk72 bunu beğendi.

Senactn0402 belli ben krem sürüp kapattım havasız kaldı ondan olmuştur. Teşekkür ederim krem kullanmadan deneyeceğim bugün

Abzekh ben evde de Südyen giyiyorum sorun olmuyor gümüş kapak kullanmak da krem kullanarak hata yapmışım demek ki

Dk72 tamaM canım. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Dk72 krem kullanmana gerek yok onu kullanırken