gnc Ozlmun doğımhanede bekleme odası varsa doktorsan rica et ben bebeğimle beraber gitmek istiyorum de bebeği bekletirler senle gider ama başla oda yoksa doktor bebek üşür diye bekletmeyebilir canım
sudamlasi Ozlmun onlar a da kibar dille eşiniz anlatsın bi öpücük basit gibi gelebilir ama ne olacağını bilemeyiz Allah korusun
Ozlmun [bilinmeyen] kendi ailen olunca istediğin gibi uyarıp engelleyebilirsin ama karşı tarafın alınma yanlış anlama potansiyeli çok yüksek olay sadece bu yani
aysgl24c Melisct94 yani mecburen eşinin ailesi de oluck sen nasıl istyrsan kendi aileni oda kendi ailesini ister yaninda mantiken
Melisct94 aysgl24c Bizimkiler ikisi bir arada olamıcak mecburen konuşmuyolar çünkü bende ilk zaman annemi istiyorum mantıken kaynanama her yerimi gösteremem. ☺ Zaten her iki aileyede uzağız ikisi aynı zaman gelse benim işime yaramaz hem o kadar kişiyi yatırcak yerim yok malasef tayinci olduğumuz için eşyalarda kısıtlı. 😏
Deletedmom0067 Ozlmun ben dogum yapinca hrmsife kendi elleriyle odaya getirdi kimseye vermeden kapakli bi besik gibi bi uer vardi isisini ayarlamislardi ben kendime gelene kadar ordaydi kuvoz gibi biyerdi ama odadaydi ve kablo falan yoktu sadece cam kapakliydi galiba dogar dogmaz mikrop kapmasin ve vucut isisi dusmesin diye.
aysgl24c Melisct94 hmm anladm durum farklı,ama eşinden en yakinindan birini isterdi sanırım yaninda 😒
Minedag Ben öpmelerinde değil çünkü kimsenin öpmiycegine Emin’im ama yinede iki türlü Doğumda olsa bebeğimle beraber odaya çıkmak istiyorum özellikle eşimin nasıl tepki vereceğini annemlerin dedelerinin görünce ilk tepkilerini merak ediyorum o yüzden beraber kendi kucağımda çıkmak hayalim 😍 doktoruma ve hemşirelere söyliycem inşallah kabul ederler ☺💕
Thesra Ozlmun Ben spinal sezeryan oldum ama ben odaya gelmedeb bebegi getirmemisler ben geldikten 10 -15 dk sonra getirdileer
Bhr34 Aslihusein yani devleti bilmiyorum ama özelde bi dünya çekime gittim hiç görmedim ben.bebeği bakım odasına alıyolar anne geldikten bisüre sonra getiriyolar bende şaşırdım valla bu postu görünce 🙄
Canangnr [bilinmeyen] Kimse karışamaz kusura bakma 4 ay 7/24 kusup türlü çileler çekip ağzı burnu çatlayan doğururken bilmem nereleri yırtılan benim ha siz istediğiniz gibi davranın ama bana senin çocuğuna o şu bu karışır diyemezsin !!!
Zeysamim Normal Doğum yaptım, önce ben odaya gittim sonra arkamdan bebeği getirdiler. Direk kucağıma ve göğsüme koydular. İki normal Doğum yaptım. İkiside farklı hastanedeydi ama süreçleri aynıydı.
iremapo Ozlmun canım bilinçli kişilerse zaten öpmezler korkma annen yanında olacaksa annene söyle öptürme kimseye diye
DuruSuedaAca Arkadaşlar ne garip düşünceler var ya onlarda bekliyorlar hevesle bebeği sizden 10 dakka önce görseler ne olur görmeseler ne olur takıcak bir şeymi kalmadı artık fanusta saklayamazsınız çocuklarınızı , yenidoğan bebeği kimse öpmez zaten kıyamaz 🙄
Canangnr [bilinmeyen] Uslubuna dikkat et önce,post seninde değil emir kipiyle konuşursan tabiki cvp veririm,sen atlıyor olabilirsin ama ben o yaşları çoktan geçtim ☺
deletedmom06 Canangnr bakıyorum da çok sahiplenmişsin postu 😂 Burda kim ne pos acıyorsa iyi kötü yorum ve eleştiriye de açık olmak zorunda herkez içinden geçeni yazıyor neden bu kadar büyütüp abartıyorsunuz
Canangnr [bilinmeyen] Ya arkadaşım. Sane ne sana nee seni niye ilgilendiriyor,ayrıca kayınvalide ne alaka ??? İlk önce ne yazıldığını iyi oku Kimseye kalmamış benim kızlarıma karışmak aklını kendine sakla hadi kolay gele sana
Ozlmun [bilinmeyen] o zaman bu post benim bunu bana mı yazmış oluyorsunuz ve yazdığım mesajda o görsün bu görmesin demedim lütfen konuyu çarpıtmayalım. Endişemi ve niyetimi zaten anlayanlar güzelce yorumunu yaptı.
deletedmom06 Ozlmun siz sadece güzel yorum mu bekliyorsunuz herkes istediğini yazmak ta özgür düşünce paylaştıysanız yazılanlarda saygı göstermeniz gerekiyor