Busrayildiz41 aykhmedlee henüz denemedim bebis doğmadı ama uzun araştırmalarım sonucunda bu ikisini tercih ettim bez konusunda da memnun kalmazsam değişirim ilerde diye çok almadım ☺️
Motherhood dilara92 içerinde ince bir boru şeklinde aparat var onun sayesinde gaz oluşmuyor bebeğinizde yada en aza indiriyor ☺️
dilara92 Motherhood süpermiş o zaman ben de ondan alayım bilmiyordum . :)150 ml olan cam yenidoğan biberon dogru degil mi? Trendyolda 250 tl suan nasıl fiyatı sizce?
aykhmedlee Asel61 bende avent dushunoyrum chogunlukda oyle belki bashka tavsileri olanlar vardir dedim teshekkurler💕
Asel61 aykhmedlee rica ederimm canim bezi çok stok yapma çünkü bebekler bazen bez seciyor pişip oluyor ondan dolayı
aykhmedlee Asel61 Asel61 Asel61 yok yapmiycam ztn ama herkes bishiy soyluyo 1hafta once sleepy alyim diyodum kesin sonra ona kotu dediklerni gordum anladigim kadariyla her bebekde fark ediyor o yuzden stoklamayi dushunmuyorum ama butun markalarida bebegin uzerinde test etmekte istemiyorum o yuzden bi soruyum dedim ☺️
Motherhood dilara92 bende baktım şu anda sizin için 120 ml 210 TL iyi evet yani ben 2 sene once ilk bebeğime almıştım tabiki çok daha uyguna ama ne yazik ki şu anda piyasası bu☺️
Motherhood dilara92 eskiden e bebeklerde satılıyordu ben o zaman almıştım ama sanırım şimdi kaldırdılar satışını
Motherhood Meric1 oda güzel biberon ama onun içinde gaz yapmayan boru yok ne yazik ki yoksa hemde daha uygun
Ysmnn_38 Molfix almayı düşünüyorum ben de ama yenidoğan için kaç adet almak lazım hemen büyüyor bebekler diyolar kararsız kaldım 🙈 tecrübeli anneler yardımcı olur muu
Meric1 Motherhood Var. Airfree valf var. Dr. brown daki gibi uzun değil sadece. Kolik biberon olarak geçiyor. hatta ben yanlışlıkla natural biberonundan almışım tekrar ondan alıcam.
Hllc Instragdam muhendisinoglu diye bir sayifa var oraya bakabilirsin ben ordan bakıp aldım adam herşeyi araştırıp annelere tavsiye ediyor hangisin de kattı maddesi felan var bakıyor bezler islak mendil önerileri var biberon icinde avent çok iyi