Matilda aykhmedlee bez olarak molfix ya da prima ama biberon da anne sütü veriyorsanız çokta sık kullanmanıza gerek yok bence
Zeynepekr aykhmedlee Molfix tercih edeceğim , çevremden edindiğim tecrübe ve tavsiyelere göre karar verdim . Biberon avent düşündüm ama Doğumdan sonrada alınabilir 💫
Mkelebek Bana da bez markasi lazim. Prima ve sleepy kullandim prima guzel ama o kdr para vermeye gerek yok sleepy ise inanilmaz tasiriyor. Bugun 2 kere kiyafet yikadimm cikmadida lekeler. Biberonda avent almistim ama daha kullanmadik
Deleted5544 sleepy- evy baby- baby turco - baby me - molfix denedim molfixten aşşşşırı memnunum ne sızdırma ne kötü koku ne pişik hiçbiri yok biberonda mamajoo kullanıyorum ondan da memnunum
aykhmedlee Zeynepekr bende hamileyim daha biberon bende dogumdan sonra alicam galiba ama bez herkes bishiy soyluyo ama burda okuduklarima bakarsak molfix iyi sanirim teshekkurler💕
Motherhood aykhmedlee Bez kesinlikle prima premium care,biberon da ilk aylar dr.browns daha sonra avent kullanın derim☺️
Motherhood dilara92 içerinde ince bir boru şeklinde aparat var onun sayesinde gaz oluşmuyor bebeğinizde yada en aza indiriyor ☺️
Mammimammi Paşam aykhmedlee 2 oğlum var. Neredeyse 4 yıldır bez biberon üçgenindeyim. Tüm markaları denedim. Her bez her biberon her bebege olmuyor ama genel olarak deneyimledigim kadarıyla pampers pure, prima premıum, seventh generation bezde avent ve drbrowns da biberonda iyi markalar.
aykhmedlee Asel61 bende avent dushunoyrum chogunlukda oyle belki bashka tavsileri olanlar vardir dedim teshekkurler💕