OnDokuzEkim_ 198697 16 eylul adet tarihim siddetli gogus agrisi ve belimde sizlamalar var yumurtlama degerlendirdik insallah vardir 🥰🥰
198697 OnDokuzEkim_ benimde kaşık ağrılarım başladı şimdiden bakalım hayırlısı olsun. Bi tane düşük yaptım onda da böyle adetten önce belirtiler sızlamalar kasık krampları olmuştu
BirMucize2015 15 eylül bekliyorum bende gögüs agrim var asiri derece hayirlisi olsun hepimiz hakkinda
198697 Boncuk12_12 bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için. Belki geç döllenmedir o yüzden çıkmamıştır hayırlısı olsun hepimiz için vakti zamanı vardır sağlıklı evlatlarımız olur inşallah 🙏
Boncuk12_12 198697 amin inşallah belkide erken diye çıkmadı ne biliyim ya bakalım yine beklicem canım
BirMucize2015 OnDokuzEkim_ benimde ayni sekilde canim agri koltuk altima dogru yanlardan basladi altina dogru ilerledi iki gündürde uclarindada acima var ikimizdede ayni nerdeyse insallah hamileyizdir 🤲🏻
ozlembalim Benimde adetime yakın o göğüs ağrıları bel kasık ağrıları oluyor adetime daha 2hafta var ama 3gundur bel ağrısı kasık ağrısı var acaba neyden oluyor hamile olmayı çok istiyorum adet günümü bekliyorum Inşallah bu ay olur 🙏