Canmbenm Ahsen_ahsen çok şükür gözünüz aydın sağlıcakla büyütürsünüz inşallah.. bişey sormak istiyorum. İlişkiye girdikten hemen ertesi günü mü suyunuz patladı. Zararı oldumu ilişkinin onu merak ediyorum
Ahsen_ahsen Canmbenm teşekkür ederim 🌸 evet ilişkinin sabahına suyum geldi. İlişkimi tetikledi bilmiyorum 🤷🏻♀️
Wonderanne Ahsen_ahsen iyiyiz çok şükür sadece gazlı bir bebeğim var o kadar o da geçer insaAllah 🌸🤗🤲🏻
Eceslh Wonderanne e bebekte falan bu kiraz çekirdeği patik bel kemeri diyorlar bende bgün alsammı diye düşündüm denedinzmi hç belki iyi gelir bebeginz gazlıysa biri belini diğeri ayaklarnı sıcak tutuyorms rahatlatıyorms diye okudum 🙄
Wonderanne Eceslh denemedim bir sürü damlayka idare ediyoruz ama denesem iyi olacak Allah yardımcımız olsun zor
Eceslh Wonderanne aynen canım onu bi dene derim aslında maksat o içindekiler sıcaklık sağlıyormus bele ayaklara kolay gaz çıkıyorms öle ben haftaya doğum yapıcam almadm daha ama bebegm gazlı olurmu olmazmı bilmeyrm belki olmaz bosa durmasn diye almadm
Wonderanne Eceslh olma ihtimali yüksek bence biz 3 kişi pes peşe doğum yaptım üçümüzüj hemen hemen aynı sorunu oldu ama bekle dediğin gibi olursa al Allah kurtarsın insaAllah 🥰🌸
Eceslh Wonderanne aynen benimde son 6 gün bende çözüm araym ona bendede çok gaz prob oluyor sindirim sornları var karın agrısı vs bebektede kesin olur ☺️
Wonderanne Eceslh ooo hamilelik başından şimdiye kadar ki doğum olalı 62 gün oldu çok gaz var bebeğe geçiyor kendini koru
Eceslh Wonderanne ya onu bilmyrdum ins geçmez bakalm hayrlısı çorap falan gycem artk bu sıcaklarda o zaman .. hem sıcaga tahammül edemyrm hemde üşütyrum bu sefer havalar çok kötü ne ypcam bilmem bebek gelince kesin klima falanda açamıcam 🙄
Wonderanne Eceslh aklın varsa bebeği sıcak tut ayağını ve karnını yani yoksa çok çekersin dün gece çıldırdı resmen sıcak suyun içine yatırdım da rahatladı
Eceslh Wonderanne evet canm bunu sölediğin iyi oldu bakalm 4 gün sonra doğum yapacagm dikkat edicem buna çok