seymaalimm mervoss gerçekten ya hamileliğim çok kolay ve rahat geçti ama Allah’ım hiç bir gebeyi son haftasında bu kadar bekletmesin 😂😂
seymaalimm mervoss 😂😂 Manyak gibi temizlik yaptım yok tık yok cam duvar halı ama yok 😂ama bugün küçük küçük sancılarım var bakalım inşallah 😂
mervoss seymaalimm hasi inşallah bende dün yaptım güzelce heryeri temizledim ettim bugün merdiven time in cık in cık
M-E-D seymaalimm valla geldikten sonra sıcak daha kötü. doğurmadan geciyodu bi sekilde gunler doğumdan sonra daha beter oluyo 9 gün önce doğum yaptım keşke az daha soğuklarda doğsaydı diyorum
seymaalimm M-E-D yaa evet arkadaşım da diyo meşhur bi lohusa teri varmış sanırım😏ama ben Erzurumluyum hava ben doğum yapana kadar inşallah soğur diye bekliyorum 😂😂
M-E-D seymaalimm valla emzirmek eziyet oluyo uyumak ayrı bisey zaten 😂 hele bide dikisli dogumun olursa cok fena durum pedler hava almiyo islak kaldigi icin dikisler iyilesmiyo oturup kalkamiyorsun bile insallah soguklarda dogurursunuz 🙏
seymaalimm M-E-D içimizi kararttığınız için çok teşekkür ederim 😂😂😂 bir hafta daha sabretse bari içeride 😂😂
M-E-D seymaalimm gerçekten şeffaf olmak istedim 😜 başınıza gelecekleri bilin istedim 😂😂 beni kimse uyarmadı ben aynısını yapmayım dedim 😁😁😁