nergizcngz 22 haftalık hamileyim plasente previa var bende ama şükür yukarı çıkmaya başlamış yavaş yavaş ama doktor kontrolde bana makat duruşunda bebek dedi ne anlama geliyor bilen var mı Anneler🙏🙏👼🏼
Zngn0435 nergizcngz plasentanızla rahim arasında kaç cm olduğunu söyledi mi doktorunuz? Ben de 22 deyim de benim 2-3 cm varmış ve benim bebişim de makat pozisyonda
Ysmn677 Kizlar merhaba 34 haftalık gebeyim dün kontrolumde nstde sancı çıktı alttan muayane ettiler sonra kanama oldu şuan kahverengi şekilde geliyor hemşireler normal diyor ama ben korkuyorum
Asel61 Ysmn677 alttan muayene ye izin vermeyin bu kadar erken kanama yapıyor canim alttan baktıkları için bisey olmaz ins korkma canim takip et gelmeye devam ederse tekrar doktora git
nergizcngz Zngn0435 Doktor bana rahmin ucunda demişti ama Ben dün gittim doktora doktorum eşi yukarı çıkmaya başlamış dedi şimdi daha iyi dedi ben çalışıyordum normalde bana rapor verdi ben yaklaşık 20 gündür yatıyorum sende yat hep
Zngn0435 nergizcngz Doktorum bu şekildeyken risk oluşturmayacağını söyledi yat da demedi 28. haftaya kadar yükselmesini bekliyormuş