shinemom Evet verildi canım. Bende gözümün önünde olan olaydan emin olmasam böyle inat etmem.

Glnr 2 yıl çalışmışsın ama lazerin bir ışık oldugunu ışın olmadığını bilmiyorsun. Lazer yoğun ışıkla kıl köklerine atım yapılarak kılı etkisiz hale getirmektir. Deri zaten ana 3 katmandan olusuyor. Nasıl oluyorda 7 katman aşağıya ışın inebilir? Bilgisizce konusmayın Allah aşkına ya

Cakil01 Benim bittiği için çok ihtiyacım yok olsaydı bende girmezdim ama bu bebeğimi öldüreceği için değil yani 😂 önlem amaçlı girmezdim telefonuda karnıma koymuyorum telefon bebeğimi öldürüyor? Hayır😂

shinemom Asıl bilgisizce konuşan sensin. Lazer epilasyon çıkalı şurda kaç yıl oldu. Bunun zararları yıllar yıllar sonra kanıtlanacak. Ben şimdi bi hap üretsem desem ki bir kullanımda bütün tüylerinizden arınıyorsunuz kökten. Güvenip te içer misiniz? İnsanları yanlış yönlendirip durma.

Savunmaya bak sanırsın Lazer’in mucidi. Komik ve acınası.

Canm bende laZer yaptıranlardanım ve 2 i çocuğuma hamileyim kısırlık falan yalan yani ...yaptırma konusunda gelince ben ıpl aldım istambula tasındığım için burda merkez bulamadım bulsam güvenemedm falan ama ıpl ide gebelik şüphem olduğundan beri yapmadım açıkcası nolur nolmaz diye

Uygun Ya Allahım 😂😂 uğraşamcam senin gibi cahille gerçekten

shinemom kimin cahil olduğu çok net belli oluyor bence.😁