Saçmalamaaa!!! Çocuğuna garezin mi var?? Yaptırılmaz, sakınn.

Bir tanıdığım salaklığı tuttu, yaptırdı. Ölüyordu bebeğiyle beraber nerdeyse

Yüzüme yaptirsam mi diye düşündüm ama korkumdan yaptıramadım

Kubra2kat Kesinlikle yaptırma. Dediğim gibi arkadaşım salağı yaptırmış. Eve gidince akşam elleri dudakları morarmış. Doktora gittiler. Doktor o ışınlardan bebek etkilenmiş, o da seni zehirlemiş demiş. Uzun zaman hastanede yattı

Kubra2kat Normalde bile zararlı o ışınlar. Kısırlığa yol açabiliyor bile deniyor. Özel bölgeye yapılan yumurtalıklara zarar veriyormuş. Kaldı ki hamileyken.. Aman gözünüzü seveyim sakın. Sanki şurda kaç yıl geçti bu lazer epilasyonun üstünden. Asıl zararları yıllar yıllar sonra kanıtlanacak ve belki hiç tercih edilmeyecek.

Kesinlikle yasak yaptırmayın hatta emzirme süreci bile bitmeden yapmıyorlar doktor izni gerekiyor sakin

Kubra2kat
    Ben doktoruma sordum; zararı ya da yararı henüz kanıtlanmadı, tıp şuan bu konuda nötr, eğer mecbur değilsen başladığın bi paket yoksa yaptırma dedi bana.
    Çocuk felan ölmüyor yani abartmasın kimse o kadar🙂
    Radyasyon içermiyor lazer

Lazerin bir zararı olduğunu düşünmüyorum. Benimde seanslarım vardı ama gidemedim doktorumda bu dönemde hormonlar yüzünden tüyler çıkabiliyor doğumdan sonra dökülüyormuş onları güçlendirmemek adına gitmemem gerektiğini söyledi. 😊

Cakil01 evet doktorunuz doğru söylemiş herhangi bi zararı veya yararı yok. Ben güzellik uzmanıyım senelerdir bu işi yapıyorum. Hamileyken gelip yaptıranlar çok oluyordu herhangi bi zararı da olmadı. İnternetten araştırırsanz çoğu doktorun okey verdiğini görebilirsiniz. Tabiki biz hamileyken herşeyden kendimizi sakındıgımz için önlem amaçlı girilmeyebilir. Hele yukarda yazılana o kadar güldüm ki yok morarmış zehirlenmiş😂😂 bilinçsizce yapılan yorumlara zaten ayar oluyorum. Ayrıca sunuda unutmadan yazayım lazere girmiş biri olarak hamileyim. Kısırlık söz konusu dahi değildir. Kaldı ki uygulamayı dahi yapan biriyim. Zararı olsa ilk bana dokunur. Radyasyon her yerden alıyoruz. Çok düşünen dağlarda yaşasın😍

deletedmom43
        Elinizde lazer epilasyondan olduğuna dair bir belge var mi? Son aylarda kasılmadan dolayı erken doğum riskini arttırabilir özel bölgeye uygulanan işlemler ama onun dışında yüz bölgesinde bebeği öldürebilecek hiçbir etken yok.
        Araştırmanızı tavsiye ederim 😚

Kubra2kat canım zaten epilasyon merkezleri de uyarıyor hamileyseniz yaptırmayın diye yani benim önceden gittiğim yer uyarı yapıyordu çok zararlı yani uzak durdukları halde gözlük takıyorlar içinde ki canlıya nasıl zarar verir sen hesapla

Kubra2kat
          Benim için özel bölge önemliydi, ama nötr dediği için tercih etmedim maalesef. Biraz da araştırdım tam son aylarda doğumu tetikleme ihtimali varmış ( tabii ki rahime ulaştığı için değil, acıdan dolayı kendimiz kastığımız için)
          Bu nedenle vazgeçtim. Eğer siz yüz için düşünüyorsanız doktor kliniğinin yaptığı lazer için ordaki uzmanla konuşabilirsiniz

Cakil01 Evet var. Genital değil, koltuk altı için gitmişti o da. Doktor raporu elinde. Işınlar yüzünden olduğu. Tıp belki nötr olabilir dediğiniz gibi ama zararsız olduğu da ispatlanmamış ki. Birine zarar vermez, diğerini öldürür. Benim arkadaşım örneğinde olduğu gibi 🙄

shinemom Gözümün önünde olana mı inanayım, sana mı inanayım arkadaşım. Tamam, tıp bu konuda nötr olabilir ama tamamen zararsız diyen de yok. Birine etki etmezken, diğerine etki edebilir. Benim arkadaşımda olduğu gibi

shinemom
            İnanın bende şok geçirdim. Lazerden öleni / ölmek üzere olanı ilk defa duydum😂
            Deri üzerinde sıkıntı yaşanıyor yaşandığı zaman zaten. Ayarı yüksek verildiğinde.
            Ben çok pimpirikli birisi değilim çok şükür doktorum da öyle, nötr dediği için çekinik kaldım sadece😊

Ben güzellik merkezinde 2 yıl çalıştım ve hiç bir gebeğe şüphesi olanı bile seansa almadık tabiki ışınlar zararlı bebeğe.7 kat derine iniyor bence yaptırmayın

deletedmom43 Gözünün önünde olana tıpta rapor mu verildi lazerden oldu diye? Böyle bişey söz konusu dahi olamaz. Adım kadar eminim.