Edae MiniKaya aslında benim de bulunduğum ilde takip ettiğim ve çok olumlu şeyler duyduğum bir perinatalog var olmazsa ben de öyle yapayım teşekkür ederim ☺️
Edae Babyy1S evet 9 ay boyunca gerçekten herşey belirsinşz ve garantisi yok ama ayrıntılı çok önemli anladığım kadarıyla ona çok önem verip uzman araltoracağım teşekkür ederim ☺️
Babyy1S Edae ayrintılı onemli en azindan ilacla tedavisi vs var dogumda mudahale edilmis oliyr onceden bilindigi icin ve 45dk hiç sıkılmadan izlemistim o bile yetiyor insana yaotirmak icin 😊
asiltosumm35 Edae sor kesin canim benden 3 tup kan alindi. Omuriliklerinde bir sorun varmi diye bakildi temiz cikti. Ama doktor adina 3. Tarama demedi baska birsey demisti
Ceylanaydemir Edae 2 temizse 3 lüye gerek yok canım ama detaylı yaptır bence benim doktorum sıkıntı yok yapmasanda olur dedi ama herşey orda daha net dediği için yaptırdım alttanda bakmadılar ultrasondan bakıldı
Mervesbora Edae herşeyi yaptır sanki ne olcak bende haftaya gircem 3 teste temizdi benimde 2 li test ama doktor gel yaptır diyosa bildiği vardır git derim ben sana
Aydabelinay Edae bir sorun çıkarsa aldırmak değil tabi ama belki bir tedavi uygulanabilir , mesela benim plesenta da kanama var sanırım kan sulandırıcı iyne ile düzene sokabilirler ,bence gir canım sonuçta yine aldrmazsn
Ozlem_20 Edae ikili yaptırım temiz çıktı sonra da detaylı ulstrson a girdim ondada sıkıntı çıkmadı canm İkili temiz gelirse 3 lüye gerek yok bnce