ggzemmj Kızlar doğum sancisi tek taraflı olur mu? Böbrek ağrısı gibi sağdan belime giriyo bebek sertlesiyo doğum belirtisi mi acaba
Merve__kozz ggzemmj belden baslar kasıklara doğru sıklasır sakin kalmaya calısın doğum baslıyor olabilir 🥰
Fatma0505 ggzemmj kuzum dün gece 2 den beri çekiyorum ağrılarım şidetlenmediği icin evde bekliyorum dr doğum başlangıci dedi
Pumpkinsugar ggzemmj benim de bir iki günden beri belimin sağ tarafımda birden bire bir ağrı giriyor ki kımıldayamıyorum böbrek mi desem bıçak sokması gibi keskin bi ağrı. Sonra geçiyor. Bu neyin habercisi😂ayrıca kasıklarımda da batma hissi var ara ara
Pinarx07 ggzemmj ay simdi ben yazcaktim ayni seyi soldan bobrek agrisi gibi agrimvar tek tarafli boylemi oluyor acaba aynisi 15 20 dk bnde var dus aldim gecmedi 40+1deyim insallah dogumdur ya ☺
ggzemmj Pinarx07 ay ınsallahhh 😄bende 39 daym sabahtan beri altta baskı ve ağrı var zaten bide bu eklendi üstüne 2 gündür de aşırı ağırlastm 🤦🏻♀️
Gulsen4224 Pinarx07 geçmiyor ve 15 20 dk arasında giriyorsa doğum 5 dkkya düşünce hastaneye gitmelisin canım hadi hayırlısı bi avazda inşallah☘️🌹
Nejla4221 Pinarx07 aynn bn de 40+1im rahmime doğru kasılmalar oluyo gece 4den beri adet sancısı gibi giriyo bi de kan geldi doğum başlangıcı olabilir mi
Pinarx07 Gulsen4224 ay insallah yoksa haftaya suniyle dogurtcak doktor tek tarafli böbrek agrisi gibi hic gecmiyo ama devamli 🙂
Gulsen4224 Pinarx07 sancı 20 ve 15 dkkada bir girer ama senin sancın şuanki yalancı sancı ama doğum yakın canım allahtan hayırlısı ama arkadaşın ki sancı başlamıs😇inşallah bi avazda sağlıcakla kavuşun bebişlerinize❣️
ecembugra53 ggzemmj hadi hayırlısı olsun canım adına nefes egzersizi yap canım bol bol dua et şakın stres yapma şakın ol ki iyi ol
ggzemmj Reyyhan sonra kasiklarinda çok ağırdı mi belin kadar benim belim kopuyo kasiklarim daha hafif agriyo