sevara SevdaPolatts 2-trimestere geçtığınızda kalır yorgunluk hissi ama sonrada ağırlaşacaksınız. Hamilelik ağırdır zaten 😅
Mmmerve123 SevdaPolatts bende 6-10 haftalar arası aşıııırı inanılmaz halsizdim çok uyuyordum markete gitsem fenalaşıyordum asla yürüyemez uzun süre ayakta kalamazdım. Şuan 29 haftalığım ve inanki o haftalardan daha dinçim
Nazlimurat Bende de var halsizlik. Hic yerimden kalkasim yok surekli uyku hali yorgunluk var bugn saglik ocagma gittgmde soyledm vitamin verdi ebemiz bana ama
SevdaPolatts Seher112 midem ara ara kötü oluyor ama yerimden kalkasım yok hergün değil ara ara halsizleşiyorum uyku hali ama oğlum var die mecburen ayaktayım 😔
SevdaPolatts Azramina21 bana doktor verdi folikasit ilk 3ay kullanılıyo ya bide ben iğne aspirin kullanıyorum
SevdaPolatts Mmmerve123 bende öyleyim ama oğlumda öyle olmadım hiç ondan yeni yaşıyorum die merak ettim
Cagemeg SevdaPolatts İlk haftaların en yoğun belirtisidir canım halaizlik bitkinlik uyku. Ben o dönemlerde gözümü açamıyordum. 2. Trimester de herşey rayına oturacak, gayet normal merak etme.
Oyashnn SevdaPolatts bende yerimden kalkamıyorum istiyorum ama kesinlikle kalkamıyorum. Bu dönemlerde bir el kol şart oluyor gerçekten🙄🤗