Burcuu3761 Kızlar 14+2 günlük hamileyim dün doktora gittim ve bebeğin çok aşağıda olduğunu yukarıya çıkamadığını ve düşük riskinin olduğunu söyledi bu şekilde aşağıda olup sonradan bebeği yukarı çıkan var mı çok korkuyorum bebeğime bişey olacak diye 😔
Nasippp Burcuu3761 ilaç falan vermedi mi iğne falan ne bileyim tedbir amaçlı? daha önce böyle bir riskiniz var mıydı kanama falan geçirdiniz mi?
cgelmas Burcuu3761 o haftalarda aşağıda olur dedi benim doktorum benim de aşağıda 14+3 üm. Ağır iş falan yapmıyordum ilişki yasak
Minikjelibonum Burcuu3761 benimde öyle beş günde bir proloton depot iğne oluyorum hergünde progestan içiyorum hap olarak. Ve hep yatıyorum wc harici kalkmadan. Sizinde doktorunuz mutlaka önermiştir iğne ilaç vs…
Burcuu3761 Nasippp bu ikinci hamileleğim ama hiç kanama düşük kürtaş vs bişey olmadı önlem amaçlıda hiçbişey vermedi kanaman yada çok ağrın olursa gel dedi
Burcuu3761 cgelmas bana yasak vs bişey koymadı ama çok aşağıda dedi biraz daha ilerleyince haftan net bişey söyleyeceğim dedi
Duygyadgzl Benimde öyle olmuştu 16. Haftada .progestan kullandım bi hafta sonra düzeldi çok şükür .ben kendimi çok zorlamıştım çok iş yapmıştım o yüzden olmuş ve kasık ağrısı ile farketmiştim. Dinlenmeye çalış düzelir inşallah
Burcuu3761 Duygyadgzl inşallah düzelir benim 15 aylık bir kızım var sürekli kucak istiyo ve kucağımdan inmiyor o yüzden de olmuş olabilir mi acaba
Burcuu3761 Minikjelibonum şuan hiçbişey söylemedi bir süre takibini yapıcaz dedi ama ilerleyen süreçte tedavi olması gerekiyorsa başlarız tedaviye dedi
Nasippp Burcuu3761 saçmalığa bak insan bi progestan iğne falan verir resmen hiç bişey yapmamış başka doktora git yada progestan al eczaneden iç sana doktorun yapması gerekeni ben diyorum resmen
Duygyadgzl Burcuu3761 belki de öyle olmuş olabilir bana doktor bir hafta boyunca sadece uzan lavaboya git yat ve günde bir defada progestan hap kullan demişti benim bebeğimde baş aşağı duruyordu ve rahim kasılı kalmıştı karnımda baya sertlik vardı yani ama çok şükür o bile düzeldi . Benim ki de eşim yeğenlerini getirip 10 gün bana baktırdığı içindi.
Burcuu3761 Nasippp gerçekten mi 😔 yaa birde ben mi yanlış görüyorum dedi başka bi doktor çağırdı o doktorda aynısını söyledi aşşağıda riskli falan dedi ama ikiside şu ilacı iğneyi al kullan demedi ben başka bi doktora daha gideyim o zaman bişey olmadan😔
Minikjelibonum Burcuu3761 çok saçma düşük tehliken olmasa bile küçük bebeğin olduğu için sürekli hareket halindesin mutlaka önlem amaçlı progestan vermeli
Nasippp Burcuu3761 Evt kuzum ihmal etme git yani iğne ilaç vermesi gerekli idi yani çok şükür kanaman yok bişeyin yok tedbirli davranmalıydı oluruna bırakmış yarın git bence başka doktora
Nasippp Burcuu3761 hayır yan etkisi olmaz faydası olur yan etkisi değişiyor bende uyku falan yapıyor kiminle başka şeyler ama bebeğe faydası olur
Minikjelibonum Burcuu3761 hiç bi zararı yok progrstan östrojen hormonu zaten hormon seviyesi düşünce düşük tehlikesi oluyor. Ama yinede siz bebeğinizi çok kucağınıza almayın
Burcuu3761 Minikjelibonum olur canım ben bi deneyim onu almamaya çalışıyprum ama yardım eden kimse olmayınca mecbur ailem kastamonuda ben trabzonda eşimde sürekli çalışıyor