little_butterflies @Cinarim44 benim kimyasal gebelik geçirdiğimdeki bhcg değerim 10 civarıydı. Umutsuzluğa kapılma hemen belki güzelce yükselir🤲🏻
Cinarim44 Sevgi0147 peki hamile mısınız şuan yada doğum yaptınız mı ne durumdasınız şuan aynı degerlerimiz
Sevgi0147 Cinarim44 şuan 30 +5 haftalık hamileyim 28 haftalıkken gitmiştim gayet iyi dedi 1200 kilosu
_Mother_ Cinarim44 canım ben 4 gün gecikme ile 38.90 ile öğrendim 7.güm de 339.50 çıktı üzme kendini inşallah sağlıklıdır ilk sonuç değil yükselişi önemli
_Mother_ Cinarim44 canım ilk zamanlar olabilir yerleşmeye çalışıyor ya kasık ağrısı meydana gelebiliyor
urazaslan Cinarim44 ben 33 le ögrenmiştim düişün… Şuan herşey yolunda :)) sende gönlünü ferah tut canımm
Cinarim44 urazaslan ayyy maşallah yaaa ne güzel benimde 1 gün gecikti 54 çıktı ama çok adet sancısı çekiyorum belimden sağ bacağıma vuruyor ağrı korkuyorum
senakhrmn Cinarim44 canım telaşlanma geç döllenme olmuş olabilir telaş yapma. 2 gün sonra tekrar beta baktır 100 ü geçmişse sağlıklı demektir. İçini ferah tut.