Htcmhmt12 Dilan-acr Canm BNde onu düşünüyorum fakat anne yanı olmuyormus senden bisey rica edebılır mıyım internette bulamadım boyunu sana zahmet yerden yukseklıgnı olcebılır mısın yatağımla uyumlu olacak mı onu merak edıyormda
bebisloading Safie peki olmaması sıkıntı olur mu? Bizim bir adet tahta beşiğimiz var, bir de park yatak alaalım dedik. Anne yanı da mı almalıyız? Evi tataklarla da doldurmak istemiyorum, fakat kararsız da kaldım..
Safie bebisloading valla sizin fikriniz ama bende ilk başta çok takmıştım anne yani olmasina yoyko park yatak istiyordum o da stoklarda kalmamış ekim de gelecekmiş hemde fiyatı yüksek geldi beklemek istemedim. Pego miami4 vardı bide anne yani olan onunda yerinde gördüm beğenmedim anne yanından vazgeçtim olmasa da olur diyerek buna karar verdik en son eşimle
Dilan-acr Safie canım anne yanı olanı varsa onu al derim evet benim beşiğim çok güzel kaliteli ama anne yanı olmasını çok isterdim uykuda kalkıp alması çok çok işkence oluyor o sebeple oğlum yanımda uyuyor 😄 anne yanı kosaydı daha rahat olurdu
halitefe Tugbaal sunnybaby koy plus alıcam galiba bende modeli çok beğendim veyada jokerde satılan tripper marka park yatak alıcam tripperdan çok memnun olan bir arkadaşım var sunny babyde güzel görünüyor
Melisas Tugbaal Bu park yatağa bakabilirsiniz kurulumu çok kolaydı anne yanı da oluyor. Geçen hafta trendyol indiriminde 850 gibi bi rakama aldım