Atlasmom Tugbaal bende eleleyi tercih ettim kraftinkinede baktim aralarinda hic bi fark yok bebek arabsinida elele kabin boy tercih ettim ikiside harika yillarca kullanacagima eminim bosuna marka diye para dökmeyin hic
Dilan-acr Elele o kadar kullanışlı ki Kraft a benziyor ama. Krafttan baya ucuz ben aldım o kadar da kaliteli bebek arabamı da dahil ordan aldım beğenince
Htcmhmt12 Dilan-acr Canm BNde onu düşünüyorum fakat anne yanı olmuyormus senden bisey rica edebılır mıyım internette bulamadım boyunu sana zahmet yerden yukseklıgnı olcebılır mısın yatağımla uyumlu olacak mı onu merak edıyormda
Rukiye58 Dilan-acr inşallah dün verdim sipariş merakla bekliyorum birde yatağı nasıl acaba içine ekstra birşey yatk falan koydunuzmu
Safie busra1708 Atlasmom minnakmina Hangi rengini aldınız siyah gri var birde kahverengi var o da açık renk hoş duruyor kaç TL aldınız şu an 650 TL dusmus
busra1708 Mmrv00 çok rahat geçiyor. Ben evi falan temizlerken çok rahat hareket ettiriyorum bide. Kullanım açısından büyük rahatlık bence
Atlasmom Safie daha 2 hafta önce aldik 750 tlydi, biz siyah gri olani tercih ettik en azindan cok cabuk kirlenmesin diye
busra1708 Safie biz kahveli olanı aldık canım rengi çok güzel geldi göründüğü gibi geldi. 750 ye aldık, taksit imkanı da var isterseniz
Safie busra1708 bende gru siyahla arada kalmıştın en sonn kahverengiyi tercih ettim acik renk diye sipariş oluşturduk bakalım her an gelebilir 🤗 sizinki geldi mi