Evloilfkan Jasper_es kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. O kadar uğraştım ki iki isim yüzünden. Yük resmen başka bir şey değil. Ben de kesinlikle tek isim koymayı düşünüyorum kısmetse.
Evloilfkan Tiniminiannee Biz de kızımız olursa Eylül koyacağız inşallah. Çok naif kibar bir isim. Bence kimseyi dinlemeyin.
Rozerinkarali Henüz cinsiyet belli değil ama erkek olursa barin koyacaz kız için henüz isim bulamadık
Suyumbikehka HappyMom Daha cinsiyetimiz belli değil ama isimleri evlenmeden önce belliydi kız olursa Feyruz erkek olursa Ali. Fakat son zamanlarda Ali’nin yanına bir ikinci isim düşünmeye başladım.
Fyyzzynp maggie nasıl anlamı yok Arapça’da olmaya bilir ama kuran-ı kerimde geçiyor Türkçede cennetteki inci tanesi olarak açıklanmış farsça da aşk demek bide yanında da ada olduğu için güzel durdu 😍
maggie Fyyzzynp bu anlamların hepsini yalanlıyorlar minel ismi sadece bir ek -den,-dan eki Kuranda geçiyor evet mesela minel müslümin gibi
elifsu-33 5haftalık daha ama simdiden isim hazır kız olursa elifsu erkek olursa Oğuz selim olcak inşallah ♥️🥰😇
38Seher Mediha_ yanı çok hoş değil ama illaki eşiniz koymak istiyorsa siz yanina ikinci bi isim koyabilirsiniz canım benim 👍🏼😊