Tugceasl Esraaelisa1 sare yeğenimin adı onu koyarsam olmaz Elif nare, Elif erva , Elif yüsra şimdilik bunları düşündük aylar ilerledikçe fikrimiz değişecektir tabi elif kesin olucak ruyasını görmüştü eşim
Esraaelisa1 Tugceasl Saydığın isimlerde çok güzel ben tek nare koycaktım sonra elisa koymaya karar verdim 😂
-yeni35- HappyMom Ege favori ismimizi yedi yıl konuştuk eşimle her hayalimizde hep Ege ismi geçti ama hamile kaldığımı öğrendiğimde bebeğimin isminin anlamının bir bölgeden fazlası olsun istedim. Efe ismini çok beğeniyordum kayınpederimin adıyla koyacağız Allah nasip ederse Ercan Efe olacak 🙏
KeremEnsar2124 Buyuk oglum Kerem Asaf 💙 Oglum ise Muhammed Ensar 💙 olacak Allah’ın izniyle Rabbim sagliklica kucaklarimiza aldirsin insallah
Berrinyr Senizberkan18 daha hamile kalmadan görmüştüm ben.hamile kalıyorm ikizlerim oluyo biri kız biri erkek sonrasında hamile kalınca kız olunca cinsiyeti ilk koymiyim dedim zeynep ailede bir kac kişide var diye.sonra koydum babası ısrar edince☺
Berrinyr Senizberkan18 daha hamile kalmadan görmüştüm ben.hamile kalıyorm ikizlerim oluyo biri kız biri erkek sonrasında hamile kalınca kız olunca cinsiyeti ilk koymiyim dedim zeynep ailede bir kac kişide var diye.sonra koydum babası ısrar edince☺
Bulut34 betulseyde bizde erkek olursa Yusuf Eymen bırakacaz henüz yeni oldugu için cinsiyeti belli degil
Zeynepalya20 İkinci kez kız annesi olucam inşaAllah ilk gözağrımın adını Zeynep alya koymuştuk ikincisinin adında zehra eliz olucak inşaAllah yani puanlık öyle düşünüyoruz ☺️
Buaradadilaben Tabi öncelik her anne gibi sağlıklı olması. Kız olursa Nevâ Alin, erkek olursa henüz bulamadık 😂