Tugceasl Henüz 10 haftalık ve ikiz çok kararsım isim konusunda kızım olursa Elif ama yanına bi isim kesinlikle düşünüyoruz erkek olursa da Tuğyan Alparslan Tuğra çok kararsızız cinsiyetini öğreneyim teyzeleri yardım alıcam 😇
Esraaelisa1 Eszraa Karan ismi çok güzel ben Ali ismi ile yakıştırıyorum tabi Ali Asaf isminide yakıştırıyorum lakin kızım olacak Elisa koyacağım ismini ❤️
Eszraa Esraaelisa1 sagol canim saglikla kucagina al insallaah elisa ismi harikaa benimde favorilerim arasinda
Tugceasl Esraaelisa1 sare yeğenimin adı onu koyarsam olmaz Elif nare, Elif erva , Elif yüsra şimdilik bunları düşündük aylar ilerledikçe fikrimiz değişecektir tabi elif kesin olucak ruyasını görmüştü eşim
Elifyali Nesyks cinsiyeti hiç önemli değil rabbim size ve tüm hamislere saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin… Biz erkekte karar kılmdk eşime bıraktık iki isim de güzel..
Derino myboybabyy Ekrem Bora geldi aklıma :))gerçi o oyuncuydu galiba .bi sanatçı oğlunun adını Ekrem Nejat koymuştu fikir olsun
Mihriban22 Oğlumuz olacak ALLAH nasip ederse ismi ise TOPRAK NECDET olsun ıstıyoruz butun bebişlerimiz ismiyle yaşasınlar insallah