OktayEsenglBa Kızlar bugün doktora gittim ve 28+3 günlük hamileyim fakat bebeğin bas cevresi 2 hafta önden gidiyor dedi doktor takip edicez ve genetik de olabilir dedi bu ne anlama geliyor fikrinize ihtiyacım var
ozgesoy28 OktayEsenglBa canım benimde öyle hiç bi sıkıntı arz etmiyo korkma bende doktoruma sordum özellikle hayır dedi azcık kafası büyük oluyo dedi ama herkes öyle de olmadıgını diyo korkulcak bişey değil benim baş karın ve bacak çevresi 2 hafta önde gidiyo şuan kilosu boyu maşşallah daha güzel
Pinarsalih OktayEsenglBa canım benim hiç sıkma canını benimki de iki hafta önde gidiyo kafa çevresi ama genelde Doğuma yakın normal haftasına dönüyomuş bi de genetik yatkınlık var tabi sorun yok yani kilosunun önde gidip son haftalarda normal haftasına dönme gibi düşün
ZeynepKr OktayEsenglBa yenidoğan bebeğin zaten kafasi vücuduna oranla buyuk oluo canım korkma duanı et saglıkla kavuş bebişine inşallah
Serdogrul OktayEsenglBa canım bana da hep 2 hafta onde diyodu son ana kadar hep kafası büyük dedi bende ilk korkmuştum. Sonra 38+4te sezeryan ile dogum yaptım ama söylediği gibi çıkmadı. Gayet normal sınırda dogdu kafa çevresi. Doktorlar bazen yanılabiliyor
OktayEsenglBa Takip edicez deyince korktum eşimde yanımda değil eve gelince ağladım kötü oldum birde devlet hastanesi pek ilgilenmedi açıklama yapmadı
ozgesoy28 OktayEsenglBa Hayır canım korkma ağlanacak hiç bişey yok genelde genetik olurmuş anne babasından ama sıkıntılı bişey değil
OktayEsenglBa ozgesoy28 cunki 20 gün önce gittim böyle bisey dememişti kafam karıştı detaylı da bisey çıkmamıştı Allah’a şükür ama doktor bugün korkuttu peki Doğumla bir bağlantısı olur mu iki hafta önden olması bas cevresinin
ozgesoy28 OktayEsenglBa Olmaz diye biliyorum çünkü doktorlar sata göre ilerleme yapiyo bu 2 haftalık önde gitmesi bazen son haftalar da satla eşitleniyor
Mehdisram Babada dendi canım 1hafta önde gidiyor baş çevresi dedi ama korkulacak bi durum değil dedi normal bende hiç takmadım genel olarak oluyormuş çevremde öyle diyince takmadık
Mehdisram OktayEsenglBa olabiliyor ama aksi bi durum değil yani canım aksi biley olsa zaten müdahale ederlerdi korkma
OktayEsenglBa Pinarsalih Ben sana instagramdan yazacaktım netim cok azdı Pınar valla bugün korktum ilk defa duydum böyle biseyi sevindim yanı bisey yok diye
Pinarsalih OktayEsenglBa bizim de 27+6da 1305 gr dı seninkininde gayet iyi kilosu canım hem ultrasonda birebir aynısı çıkmıyo eksik yada fazla tartabiliyor cihazı 30+5te gittik en son 1873 gr demişti