Deletedmom47 Zeyyez Allah anneli babali uzun saglikli omurler versin insallah 🙏🏻 Darisi bizim basimiza 😊 epidural yaptirmadiniz mi ?
Almira89 Zeyyez masallah Allah anali babali buyutsun. Bize de sizin gibi saglikli, kolay dogum nasip etsin🙏🏻💕
Kibarbaby Zeyyez nasıl güzel bi anlatım darısı bizlere normal doğuma karşı az bile korkum varsa oda gitti. Hep böyle güzel hikayeler anlatılsa keşke
Tlay_han Zeyyez cok güzel bi dogum hikayeniz olmuş ınsallah bebegini bekleyen tüm annelere bizlere boyle guzel ferah dogumlar nasip eder rabbim.herkezin yardimcisi olsun bebeginizi saglikla sihatla iyi günlerde büyütürsünüz insallah gözünüz aydin 😀
Tuba704 Zeyyez maşallah yaa Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin nasıl rahat bir doğum olmuş okurken gevşedim 😊 Darısı bekleyen tüm anne adaylarına prensesinizle huzurlu günler dilerim 🙏
Zeyyez Tugcesamet hiç fark etmedim doktor dikiş diyince şaşırdım hatta😂hissedermiyim diye sordum keserken hissettin mi dedi😅 kesi mi attiniz diye eordum.hiç hissetmedim
Zeyyez Zewnep hayır hiç sezeryan demedi cati muanesınde. Normal dogum bekliyorum dedi hiç makat denmedi hep aşşagıdaydı suni sancı verilmedi bebek aşşagi insin diye serum takıldı