Suan dogum hikayemi yazacam ama okadar ilginç geliyor ki dogurmus olmak bir mucize sankiii🙈Benim dogumun 38+0 girdigim gün oldu bir gün öncesinde biraz hareketli bir gün geçirdim akşamda 45 dk kadar yürüyüş yapmiştim bu arada gündüzden afedersiniz vajinamın kemikleri varmışta agrıyor gibiydi o gün gece yattım saat 4 gibi lavaboya kalktım iç çamaşırım da ıslaklık fark ettim ama cokta kafama takmadım tekrardan yattıgımda belşmden agrı girip karnımdan cıkmaya basladı bu savaha kadar devam ettti ben cokta emin olamamiştim gerçek dogum sancısı olduguna pazar sabahı 9 gibi eşime anlattim oda hemen hastaneye gidelim dedi ama ben saat tutalım düzenliyse gidelim dedim öyle anlaştık 👍🏻 zaman tutmaya başlafık 5 bir giriyor süresi gittikçe artiyordu 🤨tamam gidelim dedik ben duşumu aldım çantalarımı kontrol ettim çıktık yola sancı gırınce agrı oluyor ama çıkınca hiç bir şey yokmuş gibi ben hala emin degilim bu arada dogum oldugundan😂😅neyse hastaneye vardık 10’45 gibi hemen muane oldum 3 cm açıklıgım varmiş bıraz moralim bozulmustu ama olsun dedim sonra yatişim yapıldı sancı odasına alındım nst falan bu arada bana bebek aşşagı insin diye serum taktılar agrı geldikçe ebe tuvaletini yapar gibi otur dedi öyle yaptım bende.ebe gelip muane etti bir saat sonra ama o ara kaç santim acıklık oldugunu söylemedi ben sancı çekerken eşimle annem yanımdaydı çok destek ıldular sagolsunlar saat 2 de tekrardan ebe muaneye geldi birden seni hemen dogum haneye alıyoruz dedi dedi ben şok🙄tam açıklık olmuş megersem😊eşimde lavaboya cıkmıstı o olmadan girdim dogum haneye beni çatala aldılar pazar oldugu için doktorumu bekledim 5 dk çatalda sonra o gelince sancı gelince büyük tuvaletini yapar gibi ıkın dedi arkaya dogru bende yaptım ilk seferde cocuk aşşagı inmiş ikinci ıkınmada başi dogmu🤗🎊🎉doktor ıkınma dur dedi dogdu artık dedi ve vıcudunu çıkardı hemn aglamay başladı bu arad kesi olmus hiç farkında degildim dogduktan sonra kalkayım artık diyince dedi doktor dikişin olacak diye bu arada doktorum sagolsun cok iyi bir insanmiş ıyı kı ona denk gelmişim bana cok kolay dogum oldu dedi sancıyıda az cektin bebekte erken çıktı dedi dogum haneye aldıklarında 14.05 ti güzel kıZım14;20dogdu benim tavsiyem sancıyı az da olsa evde çekmeniz ve boll boll ayetel kürsi ve elem neşrak suresını okumanız biZimde hikayemiz böyle alişmaya calişiyorum anneliğe hepinize benimkinden de kolay dogumlar diliyorum😍😘