kubuduru Mirayse1 ben de 157 tllik olanı aldm sipariş verdm 4.8di beğeni benim de çoook erken daha 19 haftalığım ama indirime girmişken alayım dedm sonradan 300 lira vermektense . İnşalah işimize yarar ya 🙏
Mirayse1 Bademlii evet satıcının ismi o marka silverlinda. Ben direkt aramada bulunsn die öyle yazdm.
Bademlii Mirayse1 fiyat baya uygunmuş bende alıcam sanırım normalde almayacaktım da 😂 e bebekte de kendi markası 99 liraydı oda alınabilir ama o 925 ayar gümüştü bu daha iyi sanırım 999 olması
Mirayse1 Bademlii 999 alın yoksa içine karısan diğer madenler alerji yapabilir. Benm daha cok erken ama aldım bulunsn ilk bebeğimde cok cektm göğüs acısından
Bademlii Mirayse1 aldım bende teşekkür ederim siz yazınca görüp aldım. 33.haftadayım yakında kullanmaya başlamayı düşünüyorum
Gulcannp Mirayse1 canım ne yaptın aldın mı bende alayım diyorum ama. Silverlinda mı yoksa silver moon mu diye arada kaldım
Mirayse1 Gulcannp silverlinda geldi bugün elime olaştı güzeller valla bu fiyata aldım diye mutluyum 999 olduktan snra marka farkl etmez ki.
Mavilibulut symslmz henüz doğum yapmadim ama silverlinda’nin gümüş kapağını aldım. 34+5 teyim ve Şimdiden kullanmaya başladım çünkü göğüs ucumda kuruma acıma olmaya başladı