Hope8 symslmz Ben gümüş kapak sipariş verdim hem trendyolda indirimdeydi şuan 999 ayar silvermoon deneyip görücez bakalım fiyatı 300 tlden 157 tl ye düşmüştü
isimsizbebek symslmz hayır ikisi da farklı. Bende gümüş işe yaramadı çok yaram olmamasina rağmen. Kalkan işime yaradı. Bazı emzirme danışmanlari kalkanı öneriyor. Özellikle Ayşe Öner. Hava almasını sagladigi için
Lazanne Bademlii evet gümüşün iyileştirme özelliği var internetten gümüş kapak yorumlarını okuyabilirsnz ben yorumlardan yola çıkarak almaya karar verdm kremlere hiç para vermedm
kubuduru Hope8 ayy canım çok teşekkür ederm 259du ne zamandır bakıyordum görmemiştim indirimi Allah razı olsun
snm_ Kalkanı bilmiyorum ama bugün gümüş kapak sipariş ettim silvernurse markası. Gümüş kapaktan genel olarak memnun kalınmış
symslmz Silvermoon 999 ayarmış çok memnun kalanı var sanırım onu sipariş edeceğim avent kalkan ile teşekkürler kızlar
Mirayse1 symslmz suan trendyolda belindastone marka 999 ayar gümüş kapaklar 101 tl kosun kızlar koşun 😁
Gulcannp Mirayse1 canım ne yaptın aldın mı bende alayım diyorum ama. Silverlinda mı yoksa silver moon mu diye arada kaldım
kubuduru Mirayse1 ben de 157 tllik olanı aldm sipariş verdm 4.8di beğeni benim de çoook erken daha 19 haftalığım ama indirime girmişken alayım dedm sonradan 300 lira vermektense . İnşalah işimize yarar ya 🙏