Ilknur35 Selam arkadaşlar yarını bekleyenler erken ya da normal gebelik testi yaptınız mı durumlar nedir? Yarın sabah normal test yapsak acaba çıkar mı? Beklemek çok zor 🤦🏻♀️
Adosh Ilknur35 ben 13 eylülü bekliyorum 🙈 kimisi bir kaç gün geçmesini bekliyor ama arkadaşım adet günü gelmeden yaptı ve silik çıktı bir kaç gün sonrada net bir pozitif..
Hohhohho Ilknur35 benim yarın regl olmam lazım şuan için hiç belirtim yok test yaptım ama negatif çıktı acaba erkenmi yaptım
EceEgemen Ilknur35 cnm benim 11 Eylül bat 5 Eylülden beri test pozitif bugün kan verdim 487 çıktı beta haftaya kontrole gideceğim Allah nasip ederse 🤲
Ilknur35 Hohhohho benim de normal regl belirtileri var şu an göğüs ağrısı şişkinlik vs ama 1 haftadır kasık ve bacak ağrısı yaşadım o yüzden şüpheleniyorum ama psikolojik de olabilir. Bu ay ilk denememiz aslında o yüzden çok heyecanlıyım olmaması da çok normal🙈
Adosh Hohhohho üzülme düzenli mi adetin normalde yarını bekle bakalım kimisinde çıkmıyor hemen testte
Burcu3506 Bende yarını bekliyorum bi kaç belirtim var hafif mide agrısu çok uyuma sık idrar ama adet olacak histe var bakalım ben Cuma’yı beklicem
Ilknur35 Burcu3506 aynen benim de uyku hali kasık ve bacakta ağrı var ama regl olacakmış gibi de göğüs acısı var bilemiyorum o yüzden hayırlısı olsun hepimiz için 💐
Adosh Ilknur35 regl belirtilerine çok benziyor benmkilerde 😁 psikolojik olarak birşeyler yaşıyorz galiba..