Sinemhuma Kızlar adetim 4 gün geçiyor dün test yaptım ama negatif çıktı hala adet olmadım sizce hamile olabilir miyim. Öncesinde gecikme hiç yaşamadım
Meroli Sinemhuma bende öyle senin gibiyim test yaptım ama sonuç negatig acaba kan testi yaptırsam mı diye düşünüyorum
minnakmina Sinemhuma bende 10 gün gecikme oldu testte çıkmadı sonra oldum sonraki ay 3 gün geçti test yaptım çıktı
Ipek0z Sinemhuma en az 5-6 beklemelisiniz arkadaşlar yoksa çıkmıyor ben beşinci gün yapmıştım bayağı silik çıkmıştı. Bir de çok su içen insanlarsanız Sabah uyanınca yapın testinizi
Meroli Sinemhuma bilmiyorum yani gerçekten sinir bozucu bir durum değilim demekki diyorum yani beklicem
Sinemhuma Meroli acaba bi kaç gün sonra tekrar test mi yapsak. Benm ilk gebeliğimde günüm geçemeden yapışmıştım çıkmıştı
Adosh Değişiyor herkeste sanırım geçen hafta bir arkadaşım yaptı adet olacağı hafta yaptı silik çıktı tkr 4 gün sonra yapınca net pozitif çıktı
Ipek0z Sinemhuma sabah uyandığınızda ilk idrarınızla deneyin en sağlıklı sonucu alırsınız. Allah gönlünüze göre versin 💕