Aleyna19 Genellikle Normal Doğumdan Korkuluyor , Sezeryan Olursada Kilo Verememe İstediğimiz Görüntüye Sahip Olamama Korkusu Başlıyor Siz Hangisini Tercih Edersiniz ?
Busraata33 Aleyna19 dogum neler gösterir bilemeyiz en saglikli olan normal doğum tabi,benm tercihimde o ama sezaryen olabilirim erken doğum riskim var
polisanne19 Aleyna19 normal doğum tabiki ama bebek ve ben müsait değilsek sezeryanaada karşı değilim yeterki sağlıcakla kavuşalım birbirimize sağlık herşeyden önce gelir kiloda verilir vücutta düzelir biçok sezeryan doğum yapmış arkadaşlarım var hepsinin kiloları eski haline döndü fizikleride öyle kişinin kendi elinde birazda
Zsahin Aleyna19 normal doğumdan korksam da doktorumu dinlicem ki sezaryenden de korkuyorum😌 bebek ve doktor karar versin ben sadece bekliyorum🙏🏻
Miniginannesiiii1111 Aleyna19 gebelik tansiyonumdan dolayı mecburi sezeryan olacağım normal doğumda yükselme olasılığı baya yüksek tansiyonumun 38+1iz şuan 39+1de alacak haftaya salı Allah’ın izniyle inşallah sağ salim 🤲🏻😇
polisanne19 Aleyna19 bende korkuyorum sezeryandanda korkuyorum daha çok kan kaybediyoruz sezeryanda hayırlısı olsun sağ salim kurtulalım bebeklerimizle bi avazda inşallah
Cerenk22 Aleyna19 valla ben oğlumu normal dogurdum ve böyle boşa eziyet yok alttan afedersiniz 80 dikiş yedim iç dış kesinlikle sezeryandan korkmayın şimdi kızımı Allah nasip ederse sezeryana dogurucam
Nzehra4654 Aleyna19 kızım ben ve doktorum nasıl istersek öyle keyfimizin kahyası yok sonuçta 😋🤗 ani karar değişikliklerini atraksiyonu severiz her an herşey olabilir 🙊
ilknurosman Aleyna19 canim eger bebeginde ve sende bir sorun yoksa en sagliklisi normal dogum tabi bebegin buna musaitse bana kalsa bende normal istiyordum dogumhaneden bile yuruyerek cikiyorsun toparlanma surecin daha hizli ama bnm bebegim normale musait ama ben mecburi sezeryan olacagim daha hamileligimin ilk basindan beri belliydi bu kalp rahatsizligi oldugu icin kalp doktorum kesinlikle yoksa şunlar sunlar gelisir bunlar bunlar olur dedi cok uzulmustum ama yapicak bir sey yok o cocuk ordan bir sekilde cikicak yani demem o ki bebekte ve sende bir sorun yoksa normali dene derim tavsiyem
Aleyna19 ilknurosman plasentam aşağıdaydı yukarı çıktı şükür ama bide normal doğumda kesiyorlar ya ayıp olmasın vajina genişliyor bide
neslihann87 evet herşey yolunda annenin ve bebeğin sağlığını tehlikeye sokmadığı sürece kesinlikle normal diyenlerdenim çünkü ikisinnide yaşadım her anlamda normal
zeome erken doğum riskim olduğuna göre benım normal dogum olur dıye dusunuyorum ben sezeryandan korkuyrm asıl bakıma muhtaç olmak ıstemem dogurup çıkmak varken öylede acı cekcem böylede
Aleyna19 zeome haklısın hemen ayaklanmak varken neden bakıma muhtaç olasın ama kesiyorlar aşağıdan ya korkuyorum
Nzehra4654 Aleyna19 Doğum şeklimi soranlara aynen bu cevabı veriyorum valla hatta doktorumdan hala bir Doğum tarihi vermesini istemedim herkese bilmiyorum diyorum 🤐 ama aramızda kalsın bugün doktorumuz koca kafalı bunu çıkarırsan helal olsun sana dedi haftaya kadar azıcık bile büyürse sezeryan yaparım ona göre dedi 🙊
Esraugur2310 Aleyna19 Bende genişleme olmadi bunlardan korkmayin doktorunuz oraya dikis atiyor eski haline dönüyor.
neslihann87 Aleyna19 2.zorunlu sezeryan oldu mecburen buda öyle olcak ama normal daha kolay gelmişti bana