12Ftm insan gebeliği duyunca hemen paket almak istiyor ama ilk başladığımız döneme dönsem kesinlikle paket almazdım. Liv’den zaten almazdım. Hastane olarak birincisi çok kalabalık, randevu süreleri çok uzun, istediğiniz boşluğa randevu almak için çok önceden iletişime geçmeniz gerekiyor. Başak hanım için Liv’den paket almıştım ama o da kendi muayenehanesini açıp ayrıldı. Nerdeyse gideceği güne kadar bilgi dahi verilmedi. Liv’de doğumhane 9. katta ama doğum sezaryene dönerse aniden sanırım bir asansör beklenmesi ve birkaç kat aşağıdaki ameliyathaneye gidilmesi gerekiyor ve inanılmaz bir asansör sırası oluşuyor. Diğer konu ise trafiğin zaten çok yoğun olduğu bölgede, aracınızı hastane otoparkına kendiniz park edemiyorsunuz, valeye veriyorsunuz, vale 20 tl. Normalde muayenelere eşler alınmazken, vale sizin arabanıza biniyor, arabanın içine dokunuyor, arabayı teslim aldığınızda, gün içinde yüzlerce kişiyle temas olan kişiden alıyorsunuz arabayı. Ben Liv’den aldığım hizmetten çok memnun kalmadım. Aklınızda başka hastaneler varsa oraları da değerlendirebilirsiniz. Ya da özel muayenehanesi olan kişilere gidebilirsiniz. Hastane olarak tobb, lösante hatta hrs bence Liv’e göre çok çok daha iyi hizmet veren hastaneler.