Aysn6767 Biz daha öğrenemedik ama erkek olursa Göktuğ 💙 ismine tam ısınır gibiydik ki 😏kuzenim doğum yaptı o sıra sen git cocuguna göktuğ ismini koy🙄 nitekim güzel isim💙
Aryam2018 Kbraltnsbn Skran bende bugün öğrendim cinsiyetini 17 haftalığız🤗 1 kızım var Himra Arya birde oğlum olacak inşallah Veysel Baran 🤗🤗
Cramel Aysn6767 benim de gitti valla şimdi kimseye söylemiyorum ama. Onu da biri koyar diye. Çevremde de herkes hamile anam şansıma 😂😂
Aysn6767 Cramel benle beraber 5 görüştüğüm arkadasım hamile ve benden önce olacak dogumları aslaaa ağzımı acmıyorum🤣
Esme1989 Benimde oğlum olacak inşallah allahım nasip ederse isminide babası toprak istedi teyzeside çınar ekledi toprak çınar oldu🥰💙
Elagny97_ Kbraltnsbn sonradan değişme ihtimali de var canım kesin miymiş 20. 15.haftada kıza erkek erkeğe kız diyenler var 😊
MehtapErol Kbraltnsbn Bende 12 oldum bugün, 2 gün sonra hastaneye gideceğim yani 12+2 olarak inşallah. Belli oluyor mu cinsiyet? İsim önerim de: Yağız Uygar Sağlıcakla kucağına al inşaAllah 🤲🏻😊
Beetl_16 Bizimde Aybars ımız olcak inşallah. Anlamıda güzel kulağada hoş geliyor. Bunun dışında yağız tuğra alptuğ alperen batın oğuz kağan yiğit mert isimleride güzel bence 👍🏼😉
Maykoo Kbraltnsbn oğlumun adı kayonpederimin adı olacak Bülent deyip susuyorum 😂😂 çocuğum şşşt diye sevcem oğlumu 😂😂😂