Cemre_61 Çok şanslısın çünkü kusmaktan içim dışıma çıkmış durumda tvde yemek yarışmalarını görünce bile dayanamıyorum çok sevdiğim çikolatayı bile göresim yok 🙈🥰
kucuktospam Çok teşekkürler herkese cevaplarınız için işte ne bileyim insan kendi kendine acaba bi eksiklik mi var diye soruyor , endişeleniyor o sebeple fikir almak istedim ama hiç bulanmayan da varmış tekrar teşekkürler cevaplarınız için🙏
Fr170320 kucuktospam Ya Aynı şeyleri bende düşünüyorum neredeyse 9 haftanın içinde sayılırım ne bulantı var ne kusma🤦🏻♀️ hamilelik belirtileri de olmadı bende hiç herhalde kişiden kişiye değişiyor🤷🏻♀️
Aysn6767 kucuktospam lütuf bu lütuf hic endişenlenme keyfini çıkar… 6.haftadan beri bulantı kusma 14 haftalık olduk hala hamile oldugumu anlayamadım hasta gibi dolanıyorum. Masallah diyelim hiiiiccc dillendirme 🧿 😅
Poyraz_basak kucuktospam benimde öyleydi 7+3 oldum başladı dünden beri kusuyorum ne güzel işte ins başlamaz valla soganin kokusuna bile.kustum bugün ilaç içiyorum midem bulanıyor zor valla herkesin erken başlamaz kimisinde hiç olmaz takma kafaya
Momtobe54 kucuktospam 32.haftaftayım hamileliğimin en başından beri ne halsizlik ne kusma ne de başka bi şikayetim oldu Allaha şükür şuan bebek hareket etmese anlamıyorum bile hamile olduğumu 🙈
esrtsc27 kucuktospam 20 haftalığım bir kere bile midem bulanmadı 😇 herkeste olacak diye bir kaide yok yani rahat ol canım inşaallah hiç olmaz benim gibi konforlu geçer ☺️
Fatos_123 kucuktospam benimde 6 haftalık aynı senin gibi karnım ile sırtım tek ağrıyor öbür türlü kusma halsizlik göğüste şişkinlik vs hiçbir belirti yok bende bende başta korkuyordum senin gibi 😔
Ermell Bende 8 +2 hamileyimm fakat migde bulantısı yok sadece aç karnına bulantı oluyo ögürüyorum yemek yiyince geçiyor 😊 inşallah normaldir
sblaslan Ozgnzgn ayyy süper ben ağlıyorum oladr kötüyüm ki ağzıma su içsem kusuyorum zar zor bişey yiyorum tır çarpmış gbiyim yataktan kafam kalkmıyı 6 haftalık
Ozgnzgn sblaslan herkes farklı yaşıyor ilk haftaları demek ki hatta yoğun bi şekilde çalışma hayatıma da devam ediyorum inşallah herhangi bi sorun nedeniyle değil sadece şanstır bu rahatlığım🙏🏻 Ne kadar doğru bilmiyorum ama cinsiyetle ilgili ilk sinyaller diyen çok bu durum için 🙈bakalım allah izin verirse ilerleyen haftalarda bu söylentilerin doğru olup olmadığını öğreniriz işalah🥰