Kızlar bu el puseti var ya eşim ikinci ek almak istiyor iyi markalar bile 150 TL falan ama bende sıfır olsun 300 e var ebebek de ondan olsa da olur diyorum ne yapcam karar veremedim lütfen bana bir akıl verin 🙏

Yani bence de sıfır daha iyi arada çok fark yok canım

12mers civilde yeni aldım maller 139₺ mi ne. Bence tam hastalık döneminde 2.el alınmamalı

Aada ya normal de huy olarak da pek öyle alışık değilim hatta kuzenlerim bile benim kıyafetlerimi giyince çok sinirleniyorum eşim e anlatamadım bu huyumu bir türlü

bburcu aynen bu dönemde diyorum ne olcak diyor sen nasıl istersen öyle yapalım diyor istemiyorum diyorum sonra çok güzel di diyor üzülüyorum abartıyormuyum diye kafam çorba etti

bburcu saol canım bunu nasıl alıcam civil varmı İstanbul da

12mers normalde çok kaliteli şeylerin fiyatları çok uyguna geliyor 2.elde. Ben tercih eder mıydım sanmıyorum hele ki şu hastalık ortamında. Eğer çok beğendiyseniz yada kullanılacak durumdaysa değerlendirebilirsiniz. Ama ben yine daha ucuz daha kalitesiz olsa bile sıfırını tercih ederdim.

Deletedmom399 bende etmesem iyi olur çünkü biliyorum hiç kabul edemeyeceğim alsa da içime sinmeyecek huyumu biliyorum ama neden 11 senelik kocam anlamadı beni

12mers vardır mutlaka ben internet sitesinden aldım mağazaya gitmeye üşendiğim için 😅

12mers merhaba canım ben de hiç 2.el eşya alıp kullanmadım bu zamana kadar ama puset i 2.el aldık e-bebek te şuan 500 TL biz 100 TL ye aldık. Tercih etme sebebim çok az kullanılacak bişey olması dışarı çıkarırsak kullanıcaz sadece. Ayrıca gerçekten yeniden hiç bir farkı yoktu, ve tüm parçaları çıkıyordu biz çıkarıp herşeyini yıkadık. Yani ürünü alırken karşı tarafla iyi iletişim kurarsanız sorun çıkacağını sanmıyorum

12mers şuan trendyol da indirim var sıfırı 106 tl falan onlara da bakabilirsin

12mers ben de ikinci el aldım.. puset çok uzun süre kullanilabilecek birşey de degil. Virüs konusunda da dezenfekte eder geçersin. Bence çok mantıklı.cok uzun kullanilmadigi için çok da temiz geliyor. Ben tavsiye ederim

12mers canim inanki kullanılmıyor. Ben bebek arabasiyla aldim disarda sadece 3 kez kullandim.
            Genelde evde oglumu sallayip oyalamak icin kullaniyorum.
            Fazla para vermene gerek yok daha uyguna 0 bulabilirsin mutlaka