Mge127 bende yakalandım ilk belirti boğaz ve baş ağrısıydı ertesi gün baş ağrısı hiç geçmedi akşama doğru hafif ateşim çıktı ve müthiş bi halsilik ayakta duramıyordum sürtünme yoluyla test yaptırdım pozitif çıktı devlet hastanesinde babama da yaptırdık özel hastanede 300 tl tomografi flim falan öekildi negatif çoktu belirti olduğu için devlete götürdük sürtünme yoluyla pozitif çıktı hamile olduğum için ilaç vermediker evde güzel beslenmeyle kendi kendime atlattım çok şükür bana sorarsanız test yaptırmayın 22 gün karantina veriyorlar ve hiç bir destek yok sadece arayıp evden çıkmayın ceza keseriz oolislere tc numaranızı verdik çevirmeye yakalanırsanız ceza keseriz başka hiç bi destek yok ne olacak böyle bizi ölüme terk ettiniz dışarı çıkamıyorum sancım var çocuğu merak ediyorum dedim özel hastane pozitif hastayı kabul etmiyormuş evde fenalaşın nefes alamayacak duruma gelirseniz ancak öyle 112 yi arayın hastaneye yatıralım dediler resmen bizi ölüme terk ettiniz dedim gülerek evet biraz öyle oldu denildi en iyisi her ihtimale karşı bol sebze tüketin dinlenin ben hakiki pekmez içiyordum o çok iyi geldi öksürüğü hemen kesti pozitif bile çıksanız size işlem yapmayacaklar evde kalın diyecekler yinede siz bilirsiniz tabi ama durum fenalaşmadan hastaneye yatış yapmıyorlar