MiniKaya Kızlar merhaba 28+4 teyim iki gündür boğazım ağrımıyor ama böyle kuru gibi yani sanki balgam var sökemiyorm mide yanmamda var onlada alakalı olabilirmi bilmiyorm böyle olan var mı? malum corona var biliyosunuz en ufak birşyde insan tedirgin oluyor 🤦🏻♀️
esmaa34 MiniKaya aynı şey bende de var korkmuyo değilim virüsten.ağrı acı gibi değil de değişik bişey
durununannesii MiniKaya geniz akıntısı gibi bişey mi canım boğazın kuru ama balgam var gibi çıkarmaya çalışıyosun çıkmıyo demi
Miniee MiniKaya bendede var o, aynısını düşğnmedim değil, boğazım aşırı kuruyo yanıyo gibi. Ama koronayla alakası yok mide asitinden oluyo, boğaza kadar yakıyo, ağızda ekşi bi tat oluyo🙄 az ve sık yemek gerekiyomuş.
sympapatya MiniKaya uzun süredir bende de var o araştırdığım kadarıyla hamilelikten kaynaklı. Burun tıkanıklığından da kaynaklanıyor özellikle uykudan sonra yaşıyorum ben. sürekli su içiyorum ya da süt kaynatıp içiyorum öyle geçiyor çok rahatsız ediyor😒
esmaa34 MiniKaya 15. Haftadayız bizde hayatımda mide ağrısı, yanması nedir bilmem ilk defa Bugün yaşadım
Aryaliya Acayip mide ağrısı olduğunda bi öksüresim geliyo bi boğazım yanıyor gibi oluyor aynı şey mi bilmiyorum ama su içinde biraz rahatlıyor boğazım
esmaa34 Aryaliya evet bende sabahtan beri su içerek idare ettim aklıma da gelmiyo değil korona mı oldum acaba diye
MiniKaya Aryaliya esmaa34 benimde öyle ya birşey yemem gerekiyor ya su içmem gerekiyor o hissi hissetmeyeyim diye 🤦🏻♀️ acaba mı diye geliyor insanın aklına bir yandan korkuyorum ama bi yandan yaşantımıza devam ediyoruz işte napıcaz böyle bilmiyorm coronadan çok o sürüntü testinden korkuyorm ben ya 😔
durununannesii MiniKaya canım o hamilelikte normal olan bişey geçmişte açılan postlara geniz akıntısı diye aratırsan herkeste olan bişey bende dahil. 4-5 aydır çekiyorum bende Allahtan bi süre geçiyo sonra tekrar başlıyo
MiniKaya Miniee yanma yok canım bende normalde mide yanmam oluyor zaten ama iki gündür böyle sanki balgam var söktüremiyorum gibi birşey yiyip içince geçiyor ama 🤦🏻♀️
MiniKaya Aslihan16 bende ağrı yok canım sanki boğazıma birşey takılmış gibi çıldırdım iki gündür geçmiyo 😣
MiniKaya Annekuzusu23 çıldırtıyor resmen insanı sırf o his olmasın diye süreli ağzıma birşey atasım geliyor
MiniKaya durununannesii ay sağol canım ya bakayım hemen hem hissi kötü hemde insan psikolojik olarak kötü hissediyor acaba koronamı diye 🤦🏻♀️
durununannesii MiniKaya valla canım öyle bi döneme denk geldik ki sırtım bile ağrısa acabamı diye düşünür oldum İnşallah en kısa zamanda biter bu hastalık 🥺 Allah hepimizi yavrularımızı korusun ♥️