koala06 Ebru2403 400 ile 600 arası birşeydi canım tam hatırlamıyorum ama 1 2 güne kontrolüm var sorup haber veririm
y_tunc Erhil seker bayramında dogum yaptı ama baya sıkı pazarlık yapmıslar birde emniyet indirimi uygulamıslar ondandır belki mesela oldugum sehırde medıkal parkta dogum yapıcam bende özel oda dahil aldıgım fıyat 2300 sezeryan için
Susaminannesiii Nur_nur06 evet öyleymiş eşinin paketi biraz daha uygun ama ben cok memnunum. İyi ki tanımışım çiğdem hanımdan önce birkaç doktoea gittim. Cok sevdik eşimle özellikle ortamın ferahlıgı ve temizliği cok etkileyici
Erhil y_tunc anladım o yüzdendir belkide indirimden dolayı Siz medıkal parkta ne zaman aldınız paket mi yaptırdınız acaba yoksa sırf dogum mu Me y_tunc
Slna Boncugummmm emine gul savci canim benim. Cok kibar naif bi hoca ben hamileligimin ilk haftasindan beri gidiyorum ona suan 21 haftaligim haftaya sali detayli ultrasona gireceğim. Memnunum yani onerebilirim
y_tunc Erhil paket almadım canım normal fıyat aldım ama sehırden sehıre degısıyor dedıgım gıbı fıyatı muayne ucretıde 83 tl oduyorduk suan 103 oldu