Seyhann0606 Mervetosunn amin kuzum … bana da hastane ismi söylemişti ilk başlarda acil bi durum olursa git diye , başka hiçbir bilgim yok ama doktorumuz hafta sonları yok 😬 ben aradım bi kez kendisini hafta sonuydu ama hafta sonu hastanede yok
Mervetosunn Seyhann0606 aynen başlarda öyle bi acil durumda hastane ismi söylemişti. Ee yani o zaman hafta sonu doğumlarında yok demek ki anladım neyse yakın zaman da gidicem detaylı sorayım bi😊 bide kendisine bi sorun olduğunda ulaşacağımız bi numara da yok zaten
ags Betolen Dilek Özdur’a gidiyorum. Çok memnunum doktorumdan inşaallah doğumum da böyle geçer. Hastanelerle anlaşması var. Doğum ücreti hastaneye göre değişiyor. Koru memorial liv gibi hastaneler de var
Mimimimimimim CansuAbinik umarım sağlıklı doğumlarınız olur bana çiğdem hanım korudayken korku dolu anlar yaşatmıştı sanırım elektirik ve enerjisi kişiden kişiye göre değişiyor.
Mimimimimimim Annesinin_prensesi hastanede çok fazla kadın doğum asistanı ve uzmanı var poliklinikte hepsi değişik oluyor benim iyi bildiklerimde hep başka yere geçti
Mimimimimimim CansuAbinik kistle alakalı çok olumsuz konuşup hemen ameliyat yoksa patlar Diyerek ameliyata yönlendirdi ki ameliyata gerek kalmadı birde rahminde perde var sanki diyip yan odadaki eşine muayene ettirdi bilmiyorum yani elektriğimiz tutmadı
Ebru_06 Gunsss benimde doktorum mine hanımdı ama 9 bin tl dediler önce 7 bin TL demişlerdi parayı yatırmaya gidince 9 bin tl dediler 😔😔
CansuAbinik Mimimimimimim Hadi yaaa. Elektrik çok önemli tabiki. Beni bi arkadaşı ona yönlendirdi. Bana karşı o kadar anaç ve sevecen ki anlatamam.. Herkesin elektriği farklı oluyor demek ki 🙏🏻
2312456 Merhaba ben de Sincan lokman Hekim hastanesinde doğum yaptım 4 yıl önce doğum paleti 2500 TL ydi. Hastaneden ve doktorumdan çok çok memnundum.şuan ki fiyatı nedir onu bilemiyorum ama gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
Slna Boncugummmm emine gul savci canim benim. Cok kibar naif bi hoca ben hamileligimin ilk haftasindan beri gidiyorum ona suan 21 haftaligim haftaya sali detayli ultrasona gireceğim. Memnunum yani onerebilirim
koala06 Ebru2403 8 haftalığım Baran Altunakar’a gidiyorum memnunum. Doğum paketi olarak aldık 5750 tl